Zadnje dni je internet poln različnih koncertov v živo, ki se ga lotevajo zvezdniki, da bi nekoliko zabavali svoje oboževalci, ki so prav tako kot oni, v karanteni že precej časa. Koncert so organizirali tudi pri Svetovni zdravstveni organizaciji in organizaciji Global Citizen, skupaj z ameriško pevko Lady Gaga. Na koncertu je iz svojih domov sodelovalo več kot 100 zvezdnikov.

Koncert je bilo mogoče spremljati v živo, sedaj pa je na voljo na YouTube platformi, vzel pa vam bo približno en delovni dan, natančeneje 8 ur in 46 minut, da si ga ogledate. Koncert One World: Together at Home je bil pripravljen kot spodbuda solidarnosti z zdravstvenimi delavci, gostili pa so ga Jimmy Fallon, Stephen Colbert in Jimmy Kimmel.

Zvezdniški koncert z Billie Eilish in John Legendom med drugimi

Zvezdniki so se javili od doma, večinoma brez ličil in posebnih učinkov, nekateri tudi z nepospravljeno posteljo. Slišati je bilo vse od Stevie Wonderja, Celine Dion, The Rolling Stones, Elton Johna, Taylor Swift, Paul McCartneya, Lizzo, Malumo, Billie Eilish, Andreo Bocellijater številne druge.

Na koncertu se je pojavil tudi Bill Gates, ki je optimistično govoril o cepivu, ki bi ga naj dobili do konca prihodnjega leta. Je pa bil dogodek tudi dobrodelno obarvan, saj so vse do sedaj zbrali več kot 130 milijonov evrov donacij za zdravstvene delavce po svetu.

MORDA VAS ZANIMA TUDI

To je sadje in zelenjava, ki je primerna za vrtnarje začetnike!