Vsak petek so večeri rezervirani za kuharsko oddajo Masterchef, ki jo Slovenci radi pogledamo. Nazadnje so v oddaji kuhali kar so želeli, a so jih nato zmotili sodniki in sotekmovalci, ki so jim menjali kuharske postaje.

V najslabše štiri so se uvrstili Gašper, Tanja, Miha in Peter, ki so nato morali kuhati z ostanki. Navdušila sta Tanja z zelenjavno juho in Peter z rižoto, za obstanek pa sta se borila Gašper in Miha, nato pa je slednji tudi zapustil kuharskih šov. A kmalu zatem je obiskal urgenco, saj se je med kuhanjem močno urezal!

Ha ha, ja, to je bilo pa zanimivo. Še nikoli se nisem urezal z nožem, celo norčeval sem se iz ljudi, ki so se. Zgodilo se je to, da pod pritiskom vedno razmišljam več stvari naenkrat in to ni najbolj priporočljivo, medtem ko z ostrim nožem sekaš zelenjavo. Počutil sem se zelo neumno, sploh zaradi vse pozornosti in “privilegijev”, ki so zaradi tega nastali,” je povedal Miha Robnik, ki sicer ustvarja zelo zanimiv YouTube kanal ‘DansFotrKuha’.

In kako si bo zapomnil to kuharsko dogodivščino?

MC si bom zapomnil predvsem po sotekmovalcih, mislim, da sem se dobro razumel z vsemi in po eni strani sem vesel, da sem kmalu zaključil šov, da se mi ni bilo treba ubadati z taktikami in žrtvovanji. V spominu mi bo ostala tudi neizpolnjena Binetova obljuba, da mi bo zrihtal Leskovačko papriko… še vedno jo čakam.

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Kaj boste pa letos sadili VI?