Lado Bizovičar je na slovenski sceni dobro poznan kot igralec in televizijski voditelj, prav zato ga običajno srečujemo na odru gledališč in televizijskih ekranih, a tokrat je na slednjem presenetil v popolnoma novi vlogi – v videospotu, s katerim je pretresel slovensko rap sceno.

Novi videospot je Bizovičar posnel za trgovinsko verigo Hofer, v njem pa rima »Vedno sveže, zmer’ cenej’, vedno blizu, zmer’ okej …«. Lado v vlogi raperja nastopa v izstopajoči obleki v enem, in beli trenirki, v drugem kadru, hkrati pa podira tabuje. Spevne rime namenja široki ponudbi trgovca Hofer in predstavlja Hofer sceno, ki predstavlja svet, v katerem vsi živijo, kot želijo in to po Hofer ceni.

Bizovičarju se v spotu, v vlogi sivobradega baletnika, pridruži še Marko Posavec, prepoznaven obraz šova Ljubezen po domače, pri snovanju spota pa so sodelovali še stilistka Metka Albreht, koreograf Željko Božič, glasbenik Nipke, Damjan Jovič v vlogi producenta, do usklajenih rim pa je pomagal tudi Jure Karas. Pod režijo se je podpisal Mark Pirc.

HOFER scena je doživel v Sloveniji odličen odziv, zato pri Hoferju sedaj poteka tudi nagradna igra na Facebook in Instagram profilu, vse do 21. julija.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Letošnje poletje bo, kljub vsemu, navduševal Festival Lent!