Šopek žarečih vrtnic za rojstni dan, sprehod po ulici, prepojeni s čarobnim vonjem jasmina, pogled na bogate bezgove cvetove: cvetlice povedo več kot tisoč besed – in prav tako tudi njihov vonj prebudi nepričakovane občutke sreče. 

Zato cvetne esence že zgodovinsko spadajo med izredno priljubljene naravne sestavine in so od vedno stalna komponenta v repertoarju proizvajalcev parfumov. Vendarle pa je to presenetljivo za hišo dišav 4711, ki je včasih lansirala številne cvetlične kolekcije, dandanes pa je ta znamka znana predvsem po svoji kolonjski vodi s svežim pridihom citrusov. Tako v retrospektivi cvetličnih sestav, ki jih je uporabljala v preteklosti, danes hiša dišav 4711 predstavlja novo cvetlično kolekcijo – in sicer v prenovljenem, elegantnem konceptu.

Hiša cvetličnih dišav

Z novimi cvetličnimi niansami vrtnice, jasmina in bezga sedaj hiša dišav 4711 širi svoj klasičen nabor kolonjske vode 4711 s tremi dodatnimi dišavami, ki pa ne bodo navdušile zgolj zvestih uporabnikov. Raznolikost hiše dišav 4711 se na novo kaže v cvetlični svežini teh različic, ki so dobrodošel dodatek že tako priljubljenim klasikom med dišavami. Vonjave cvetlične kolekcije izhajajo iz prav posebnih cvetov in jih utelešajo v parfumski različici. Čudovito darilo za vse, ki cenijo kultni karakter pristne kolonjske vode 4711 in želijo pokazati svojo naklonjenost znamki, ki je tokrat obarvana cvetlično.

CVETLIČNA KOLEKCIJA

4711 Echt Kölnisch Wasser Floral Collection

Vrtnica, jasmin, bezeg: cvetlične note klasične parfumerije zdaj v kolonjski vodi prebujajo prav posebno cvetlično svežino.

‘Kolonjska voda’ vrtnica daje značilen ženstven in nežen vtis ter vas začara s svojo romantično avro. Prav tako boste v vonju zaznali čudovite note zelenega čaja, bergamotke, mandarine, sandalovino ter mošus.

Z vonjem kolonjske vode Jasmin boste izražali svojo gracioznost in izrazito ženstvenost, spremljale pa vas bodo note bergamotke, nerolija, cedrovine, mošusa.

Vonj kolonjske vode Bezeg vas bo predramil s poživljajočim vonjem pomladi in prežel z dobro voljo, ki je poseben tudi z notami breskev, frezije ter mešanice vrtnice ter jasmina.

Cvetlična kolekcija oziroma Floral Collection je v različicah vrtnice, jasmina in bezga je na voljo v drogeriji Müller.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI 

Kako proti celulitu na naraven način?