Z ljubeznijo izbrana dišava spada med priljubljena božična darila, mnogi pa jo uvrščajo povsem na vrh svojega seznama želja.

Podarjena dišava obdarovanca razvaja s posebnim razkošjem, v sebi pa nosi tudi skrito sporočilo: da si je nekdo prizadeval izbrati dišavne note, ki bodo najbolje poudarile našo osebnost, ali pa celo natančno pozna naše preference. Vsem, ki najlepšo vonjavo še iščete, ponujamo nekaj namigov:

s.Oliver

# Y O U R M O M E N T

Dvojec dišav zanjo in zanj ujame drobne, a zelo posebne trenutke sreče, ki nam jih prinaša življenje.

Betty Barclay

B O H E M I A N  R O M A N C E

Ženstvena dišava v bohemskem slogu, ki romantično žensko nežno obda s cvetličnimi notami.
»Dišava je kakor objem, ljubeča beseda ali nadvse oseben kos nakit, zato tudi kot darilo simbolično in čustveno predstavlja objem ter zvestega sopotnika.

Poleg tega dišava tako darovalcu kot prejemniku prinaša drobne trenutke sreče: na praznični dan in ob vsaki poznejši uporabi. Zlasti v božičnem času darila pričarajo srečo v srcu in žar na obrazu, povezave med prijatelji in družino pa se z njimi še poglobijo. V ta trenutek se vrnemo ob vsakem nanosu dišave, ki povezavo znova obudi in nam jo ohranja v spominu.«

Alexandra Kalle
parfumerka pri proizvajalcu dišav Mäurer & Wirtz

4711 EKW

F L O R A L  C O L L E C T I O N

S cvetličnimi niansami vrtnice, jasmina in bezga se je klasični nabor pristne kolonjske vode 4711 razširil s tremi dodatnimi dišavami, ki ne navdušujejo zgolj zvestih uporabnikov.

Tabac Original

C R A F T S M A N

Dinamična, živahna moška dišava za prave moške – sveža alternativa priljubljeni klasični dišavi Tabac Original, ki že 60 let predstavlja razpoznavno moškost.

 

 

Predstavljene dišave so na voljo v drogeriji dm ali Müller-u.