11. maj 2022

Konferenca Trajnost NI skrajnost

V želji in po čim močnejšem in uspešnem ozaveščanju, da trajnost ni samo modna muha, ampak nujna sprememba in pot naše prihodnosti, sta spletni portal vibe247.net in Agencija VIBE, organizirala konferenco z naslovom Trajnost NI skrajnost.
Konferenco si je v živo, v Hotelu Maribor, v centru Maribora, ogledalo več kot 60 gostov, spremljati pa jo je bilo mogoče tudi preko Facebook Live prenosa.

Dve omizji je sproščeno povezoval gledališki in televizijski igralec Tilen Kožamelj, govorniki pa so bili modna oblikovalka Maja Štamol Droljc z blagovno znamo Maja Štamol, trajnostna blogerka Nika Veger, ki piše za svoj blog Beautyfullblog, oblikovalka nakita iz premoga, Marjeta Hribar, ki ustvarja pod blagovno znamko Kuolmi in lastnica blagovne znamke organskih pilingov za telo Pelia Organic, Iva Rat.

Na drugem omizju so o trajnosti spregovorili Andreja Japelj, lastnica trgovine z dodatki za dom SOBA KUHNA KABINET in solastnica Ateljeja Japelj, Katja Arsenovič, direktorica Rožmarin Hospitality Groupa in Jan Šlamberger, pridovalec sladkega krompirja in testenin iz njega, z blagovno znamko Batasta.

Da smo konferenco lahko izvedli, se zahvaljujemo trajnostno usmerjenim podjetjem: