Najstarejša izmed sester Kardashian-Jenner se bliža štiridesetim, kljub temu pa je vedno bolj fit. Morda že preveč?

Foto: @kourtneykardashian, instagram

39-letna Kourtney Kardashian, sicer tudi mamica treh otrok, je vsako leto v boljši formi. Drži se precej strogega režima prehranjevanja in je, še posebej doma, izredno pozorna na to, kaj vnaša v svoje telo. Kot poroča Radar Online, naj bi tehtala samo 44 kilogramov, kar je po mnenju njenega partnerja, 25-letnega manekena Younesa Bendjime, premalo.

https://www.instagram.com/p/BiPRIwDDiFy/?taken-by=kourtneykardash

Kot je razvidno iz njenih objav na socialnih omrežjih, Kourtney zelo pogosto telovadi, prehranjevati pa se poskuša čim bolj organsko. Kot je povedala za MailOnline, zjutraj navadno spije smuti, za kosilo pa ima najraje zelenjavo ali solato. Trenutno je njena najljubša solata z avokadom, jajco, kumarami in paradižnkom. Popoldne je na njenem meniju zeleni čaj z majhnim prigrizkom, za večerjo pa si Kourtney Kardashian privošči lososa ali piščanca, cvetačo, popečeno korenje, brokoli in riž.

https://www.instagram.com/p/BhzgV8BjLYJ/?taken-by=kourtneykardash

Kourtney ima zares malo kilogramov, vendar je visoka le 1,52 metra, zato jo njena teža zaenkrat še v mejah normale. Le-to pa se lahko hitro spremeni, v kolikor bo še poostrila svojo strogo dieto.

https://www.instagram.com/p/Bg9A13gDGfR/?taken-by=kourtneykardash

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Tudi Kourtney Kardashian je želela zrušiti internet. Njeno golo fotografijo si oglej TUKAJ!