Kako popestriti svoje zapestje? Preprosto! Omislite si trendi uro, h kateri lahko za še večji učinek dodate tudi različne zapestnice.

Tokrat razkrivamo slovensko spletno trgovino z največjo ponudbo ročnih ur in zapestnic pri nas!

To je spletna trgovina RocneUre.si, kjer boste našli veliko izbiro zapestnih dodatkov zanjo in zanj. Približuje se tudi valentinovo in če nimate ideje, kaj bi podarili svojemu dragemu ali dragi, je ura nedvomno dobra izbira. ⤵️⤵️

Kako kombinirati barve?

V omari imamo večinoma več različnih barv oblačil in vsaka barva zapestnice se ne sklada z njimi. V tem primeru je priporočljivo, da izberete eno barvo, ki se sklada z večino barv oblek, ki jih največkrat nosite, ali pa posezite po različnih zapestnicah in jih na različne načine kombinirate z vašo najljubšo ročno uro. Najbolj univerzalne barve so zlate, bele ali črne zapestnice.

Zapestnica zanjo.

Ročne ure za različne priložnosti

Kadar želite ročno uro nositi za različne priložnosti, to morda ni zmeraj izvedljivo na način, da le zamenjate zapestnico. Zapestnica namreč ne more spremeniti športnega ali elegantnega videza ročne ure. Cene ročnih ur z lepimi zapestnimi trakovi so na srečo zelo ugodne in tako si lahko vsak privošči več kot en model. Kvaliteta urnega mehanizma je popolnoma primerljiva dražjim modelom in tudi videz za njimi nič ne zaostaja.

https://www.instagram.com/p/BeMBuhcFmsl/?taken-by=rocneure

 

NE PREZRITE …

V spletni trgovini RocneUre.si ob nakupu zapestnice in ročne ure avtomatsko prejmete kar 30% popust na zapestnico.

Naročnik objave je Kuler d.o.o.