Na Planet TV že zelo kmalu kar 2 novi seriji!

Na Planet prihajata dve novi seriji!

Že v petek, 14. junija, bo prvič na sporedu povsem sveža španska politična serija Državne skrivnosti, medtem ko boste lahko gledalci od ponedeljka, 17. junija, spremljali razkošno zgodovinsko serijo Mata Hari.

Državne skrivnosti

Po zaključku vrhunske serije Besa na Planet prihaja nova razburljiva serija. Državne skrivnosti (Secretos de Estado) je povsem sveža španska politična serija, leto produkcije je 2019. V njej spremljamo predsednika vlade Alberta Guzmana (Emmanuel Esparza), ki se je svečanega dogodka udeležil z ženo Ano Chantalle (Miryam Gallego), a kasneje se v hotelski sobi sreča s svojo vodjo komunikacije Paulo Campillo (Michelle Calvo). Intimni večer dobi dramatičen preobrat, ko Alberto utrpi srčni napad, ki je pravzaprav posledica nastavljenega cianida. Sproži se državna kriza, v kateri se strast in erotična sila prepletata z bojem osebnih interesov …

Državne skrivnosti prvič na sporedu že ta petek!

Državne skrivnosti bodo prvič na sporedu v petek, 14. junija, ob 23. uri, na Planetu pa bomo lahko 13-delno serijo spremljali vsak petek.

Mata Hari

V ponedeljek, 17. junija, pa bo ob 21. uri prvič na sporedu razkošna zgodovinska drama Mata Hari. Naslovno vlogo v 12-delni seriji je odigrala francoska igralka Vahina Giocante, stranske vloge pa zasedajo tudi Rade Šerbedžija, John Corbett, Christopher Lambert, Rutger Hauer in Gerard Depardieu.

V ponedeljek, 17. junija, pa bo ob 21. uri prvič na sporedu razkošna zgodovinska drama Mata Hari.

Mednarodna koprodukcija prinaša znano zgodbo o ikonični lepotici, ki se tik pred prvo svetovno vojno znajde vpeta v pomembne spletke. Margaret Mcleod se po tem, ko jo mož zapusti in dobi skrbništvo nad njuno hčerko, znajde brez prebite pare. V brezizhodnem položaju se začne preživljati kot eksotična plesalka z umetniškim imenom Mata Hari. Hitro  zaslovi in postane priljubljena med evropsko družbeno smetano, ki jo pogosto vabi na zabave v razkošnih vilah in dvorcih, vsak njen nastop pa je prava senzacija. A piše se leto 1913 in svet je na robu vojne, ki bo spremenila vse, Mata Hari pa si ne more niti predstavljati, kakšno vlogo bo odigrala v prihajajočih dogodkih …

No Comments Yet

Komentiranje je onemogočeno

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.