Katera dišava je prava zate?

1. Betty Barclay Precious Moments – ZA SANJAVE ZAPELJIVKE

Dišava Betty Barclay Precious Moments vsaki ženski omogoča, da brilijantno sije kot bleščeč diamant. Dišava navdihuje in pusti sanjati o trenutkih, ki bodo za vedno ostali v sijajnih spominih.

Kompozicija dišave se odpira z lahkimi akordi vodnih listov v sadni kombinaciji črnega ribeza in maline, brilijantno zasije v srčni noti z dinamiko kardamoma in sadno cvetličnimi šopki potonik in frezij. Izbrane sestavine v osnovni noti zaokrožijo mošus, les iglavcev in čutna kombinacija vanilije in karamele.

2. Betty Barclay Tender Blossom – ZA ROMANTIČNE DUŠE

Cvetlice, ki raznežijo odnose, ustvarjajo dobro počutje in navdihjejo naše čute, so navdih dišave Betty Barclay Tender Blossom.

Sadno vitalna, sveža in nežna dišava se v osnovni noti odpira s sadnimi akordi melone in eksotičnega ličija. Skrivnostno romantične akrode srčne note zaokroži mošus in gozdna toplina cedrovega lesa ter sandalovine v osnovni noti.

3. s.Oliver SO PURE Women – ZA VEČNE ‘POZITIVKE’

Dišave s.Oliver SO PURE, ki so zahvaljujoč prijetnemu in laskavemu vonju, popolne spremljevalke za vsak dan, so v Sloveniji na voljo od avgusta 2017.  Vonj s.Oliver SO PURE Women se nežno spoji s kožo. Živahne note citrusov v zgornji noti, ki jih dopolnjujeta zeleni žafran in sadna svežina jabolka, pripomorejo k dobremu počutju in čudovitemu vonju. Dodani so še cvetni poudarki, vtisnjeni v kašmirjev les. Mehka baza s toplim ambroksom in lesnimi notami zaokroža svilnati vonj.

4. s.Oliver SO PURE Men – ZA PRIVLAČNE MOŠKE

Prijetno privlačno – tako diši tudi s.Oliver SO PURE Men. Svežina bergamotke, hrustljavega zelenega jabolka in aromatičnega kardamoma že v zgornji noti zagotavlja harmonično doživetje vonjav. Sveže cvetlične note se v srčni noti povezujejo z aromatično sivko, v izzvenu pa jih objamejo ambra in lesni poudarki.

Že veš, katera je prava prav zate?

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA, nagrajenci pa so objavljeni —> TUKAJ!


Write A Comment