Približuje se praznični čas, in še toliko bolj pomembno je, da si letos doma in pri sebi ustvarimo prav posebno vzdušje! Božično okrasje in božično drevo sta vsekakor pomembna, a zagotovo pomagajo tudi čarobne izbire dišav. Sveže pečeni keksi, eterična olja in začimbe, kot so cimet, pomaranče in klinčki. Nikar pa ne pozabite na druge čudovite dišave, s katerimi boste ustvarili prijetno ozračje.

Letos (še toliko bolj) bodo majhni trenutki tisti, ki bodo pomembno, da se počutimo dobro in ljubljeno! Zato pametno izberite dišave za te čudovite trenutke.

Kaj priporočamo pri VIBE?

4711 ACQUA COLONIA Intense

Zbudite se sproščeni v novo praznično jutro z vonjem po gozdu z ACQUA COLONIA Intense Wakening Woods of Scandinavia. Olfaktorična interpretacija neokrnjene narave, ki se prebuja, ko ji jutranja rosa in topli sončni žarki vdahnejo življenje.

 

BALDESSARINI Eau de Cologne 

Praznična tradicionalna večerja – klasika na mizi in v zraku. Z Baldessarini Eau de Cologne bodo vsi moški pri hiši začarali svoje najbližje.

 

 

s.Oliver Follow Your Soul

Nadanite si praznično ogrinjalo in zaplešite. Dišava, ki govori jezik naše duše in ji pri tem daje dišeče poudarke: ljubko, elegantno in čutno.

 

 

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

24 fantastičnih presenečenj vse do božiča