Evil Eve, oblikovalka usnjenih modnih dodatkov, si je svoj vzdevek prislužila v srednji šoli, zaradi nenavadne kombinacije odličnih ocen in dolgega jezika. Svojo nadarjenost in ljubezen do oblikovanja in kreiranja usnjenih modnih dodatkov je našla, ko jo je do potrebe po izstopajočih modnih dodatkov pripeljala njega glasbena pot. Prva reklama je bila le tista od ust do ust, pričela so se prva naročila prijateljev, ki so kmalu prerasla v večja in odmevna sodelovanja in Eva je pred 7 leti odprla svoj butik v Ljubljani. Najnovejše sodelovanje, ki bo gotovo pustilo sledi, je kreiranje paščkov za nove pametne ure Huawei WATCH GT 3 Pro.

Eva…

Oblikovalka Eva pravi, da je Muza v tebi ali pa je ni. Okoliščine so jo pripeljale do ustvarjanja modnih dodatkov. Nekoč je bila glasbenica in za oder si je želela kaj drugačnega od masovne proizvodnje. Kaj odštekanega, pač bolj odrskega. Danes ustvarja zelo različne stile za zelo različne ljudi in priložnosti, kreira pa sama vse od začetne ideje do končne izvedbe.

Pametni uri Huawei WATCH GT 3 Pro z ohišjem iz titana in keramike

Novi pametni uri sta na voljo v dveh velikostih – s premerom 43 in 46 mm. Obe spominjata na elegantne ure tradicionalne urarske industrije, različica s premerom 43 mm ima ohišje iz posebne nanokeramike, večja 46-milimetrska pa iz titana. Da bi nudili večje možnosti poosebljanja naprave, omogočajo spreminjanje digitalne številčnice iz seznama več tisočih.

Ura podpira novo tehnologijo TruSeen 5.0+ za spremljanje srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi (SpO2) z večjo natančnostjo merjenja med beleženjem dejavnosti, podnevi in ponoči. Ergonomsko oblikovano skrbno polirano 2,5D konveksno ukrivljeno steklo hrbtišča se natančno prilega obliki zapestne kosti. Zasnova ni le udobna za nošenje, temveč učinkovito zmanjšuje motnje med delovanjem optičnega tipala, s čimer izboljšuje natančnost merjenja srčnega utripa. Kot osebni pomočnik skrbi za vaše zdravje, nudi celodnevno spremljanje nasičenosti kisika v krvi in merjenje temperature kože. V kombinaciji s 24-urnim merjenjem srčnega utripa pozorno spremlja dihanje, stres in menstrualni cikel. Tehnologija Huawei TruSleep 2.0 medtem zagotavlja obsežne podatke in predloge za izboljšanje kakovosti spanja.

V sklopu beleženja dejavnosti Huawei WATCH GT 3 Pro nudi več kot 100 športnih načinov, od katerih jih je kar 18 profesionalnih. Med njimi sta popolna novost način prostega potapljanja in trening golfa. Pametna ura Huawei WATCH GT 3 Pro je združljiva s 30 aplikacijami za fitnes, kar širi ekosistem in nudi boljšo izkušnjo spremljanja zabeleženih podatkov.

Pametna ura Huawei WATCH GT 3 Pro lahko deluje samostojno, vendar jo boste večinoma uporabljali povezano s pametnim telefonom. Pri tem je pomembno, da je združljiva z vsemi napravami s sistemom Android ali iOS.