Huawei je pred kratkim predstavil tekmovanje Next Image, ki je že pritegnilo tisoče udeležencev. Če želite biti del tudi vi del zgodbe o mobilni fotografiji, ne odlašajte in se registrirajte do 20. avgusta.

Ste se kdaj spraševali, kako se počuti profesionalni fotograf, ko si njegovo fotografijo
ogleduje in jo ocenjuje široko občinstvo? Če je odgovor pritrdilen, potem niste sami v
svojem razmišljanju. Število oddanih fotografij v natečaju Huawei Next Image je popoln
dokaz tega. Samo v Sloveniji so udeleženci oddali več kot 1000 fotografij. V celotnem
natečaju je najbolj priljubljena kategorija narava, ki je sprejela že kar 16.000 oddanih
fotografij. Če torej planirate počitnice, izlet ali poletno dogodivščino povezano z naravo,
imamo odlično priložnost, da za fotografijo prejmete katero izmed bogatih nagrad.
“Neverjetno, kaj zmorejo mobilni telefoni. Vedno znova sem presenečen in res z veseljem na svojem Instagramu objavim fotografijo, ki sem jo zajel s telefonom. Poskusite, igrajte se, ustvarjajte – vsi smo kreativni! Dokažite svojo ustvarjalnost in se tudi vi prijavite na natečaj Next-Image Awards,” je povedal Tibor Golob, lokalni ambasador natečaja.

PRIVLAČNE NAGRADE

V natečaju se splača sodelovati iz več razlogov. Poleg možnosti, da postanete prepoznaven fotograf z objavo fotografije v reviji National Geographic, se boste imeli priložnost potegovati za dragocene nagrade. Dobitnik nagrade Grand Prix za skupno najboljšo fotografijo bo prejel 10.000 €, prenosnik MateBook X in fotografsko potovanje po Italiji.

Avtorji najboljših treh fotografij v vsaki od kategorij (Obraz, Lahko noč, Živjo, življenje!, Check-In, Narava in Zgodba) pa bodo prejeli denarno nagrado, prenosnik MateBook X in pametni telefon serije P20. Nenazadnje pa bodo udeleženci, ki bodo dobili največ odzivov, prejeli nagrado občinstva.

Če torej čutite, da imate oko za fotografijo, ne odlašajte in se registrirajte TUKAJ ter oddajte svojo fotografijo do 20. avgusta. Glasovanje poteka do 28. avgusta, žirija pa bo objavila zmagovalce 10. septembra.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TO JE 10 TOKSIČNIH NAVAD, s katerimi čim prej prenehajte.