Ste že stali na obeh poloblah hkrati?

Obiščite ekvadorsko prestolnico Quito!

Quito, Ekvador

Dopust. Čas, ko odmislimo vsakodnevne obveznosti in se podamo novim dogodivščinam naproti.

Spoznavamo nove kraje, nove kulture, nove ljudi in si hkrati želimo doživeti nekaj nevsakdanjega, kar nam bo ostalo v spominu še dolgo po tem, ko se bomo vrnili domov. Na primer stati na dveh poloblah hkrati. No, le-to lahko resnično doživite v ekvadorski prestolnici Quito, kamor vas od 14. maja prihodnje leto s pariškega letališča Charles de Gaulle trikrat na teden popelje JOON – letalska družba nove generacije prevoznika Air France.

Starodavna inkovska naselbina z ozkimi in barvitimi uličicami

Mesto leži na ruševinah starodavne inkovske naselbine 2850 m nad morjem in ponuja številne priložnosti za raziskovanje lokalne kulinarike in kulture. Ponaša se tudi z najbolje ohranjenim starim mestnim jedrom v Latinski Ameriki, ki je bilo prvo, ki ga je UNESCO vključil na seznam kulturne dediščine. Z vrha Panecillo sredi mesta se odpira čudovit pogled na celoten Quito, po ozkih in barvitih uličicah pa se lahko ure in ure izgubljate in odkrivate skrite zaklade, ki jih mesto odstre najvztrajnejšim. Ena največjih atrakcij je tudi ekvator, ki teče skozi mesto in ponuja možnost za nepozabno fotografijo in čudovit spomin. Za popotnike bolj pustolovskega duha je Quito odlično izhodišče za izlete in pohode v bližnje Ande, lahko pa se podate odkrivat tudi neprecenljiva naravna bogastva in zaščitene vrste Amazonskega deževnega gozda, vulkanov in otočja Galapagos.

Quito – mesto, ki ponuja številne priložnosti za raziskovanje lokalne kulinarike in kulture.

Letalska družba nove generacije – JOON

Letalska družba JOON predstavlja potovalno izkušnjo nove generacije. Sproščene uniforme letalske posadke – udobne svetlomodre majice in beli športni copati, okusna hrana, širok izbor pijač, med katerimi so tudi kraft pivo, organska kava in posebni koktajli po receptih pariškega Experimental Cocktail Kluba ter bogata ponudba digitalnih vsebin za krajšanje časa med letom. Izbirate lahko med 1200 urami zabavnega programa ali pa si nadenete slušalke za odpravljanje šumov in se osredotočili na delo.

JOON – letalska družba nove generacije prevoznika Air France

Poleg Quita lahko z JOONom med drugim obiščete tudi Kairo, brazilsko Fortalezo, Sejšele in Mumbai. Pa srečno pot!

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Če se odpravljate v Maroko, morate obiskati TA KRAJ!

No Comments Yet

Komentiranje je onemogočeno

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.