Tristan Thompson ni le znan košarkar, ki je prevaral nosečo Khloe Kardashian, temveč tudi moški, ki je zapustil svoje 5 mesecev nosečo bivšo dekle.

Foto: @alleyesonjordyc, instagram

To je 27-letna Jordan Craig, s katero ima Thompson zdaj že 15-mesečnega sina Princa Oliverja. Jordan sicer v življenju (sodeč po insta objavah) ne gre tako zelo slabo kot mami samohranilki, vendar je razočarana nad odnosom Thompsona, ki naj bi po rojstvu True Thompson popolnoma zanemaril svojega sina.

https://www.instagram.com/p/BMusW1oA15S/?taken-by=alleyesonjordyc

Craigova ima sicer lifestyle blog in dela kot instagram model, ki na svojem profilu predstavlja različne modne oprave, katere lahko tudi v celoti kupite. Kot je videti na fotografijah, ki jih objavlja na instagramu, obožuje potovanja in pogosto potuje tudi s sinom.

https://www.instagram.com/p/BX86wkVB1oz/?taken-by=alleyesonjordyc

Vir iz bližine Jordan je za Hollywood LIfe še povedal: “Jordan se počuti popolnoma zapostavljeno, odkar je Khloe rodila. Zraven kariere in nove hčerke Tristanu zmanjkuje časa za Princa Oliverja, ki je decembra upihnil prvo svečko na torti. Prav tako razmišlja, da če je to res, da je Khloe prevaral s številnimi ženskami, potem bi moral imeti čas tudi za svojega sina.”

https://www.instagram.com/p/BXJcUPWhShA/?taken-by=alleyesonjordyc

 

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TAKO je Kim Kardashian komentirala neugodno situacijo sestre Khloe.