Ustvarite novo življenje iz bioloških odpadkov

Prihaja čas praznikov, ko še več časa posvetimo ustvarjanju v kuhinji, pripravi dobre hrane in druženju.

Namesto odnašanja obilice bioloških odpadkov iz toplih stanovanj, se raje posvetite svojim najdražjim, medtem pa bo kuhinjski kompostnik Bokashi Organko 2 poskrbel za vaše biološke odpadke in ustvaril vire za nove življenjske kroge.  

Stilsko dovršen kuhinjski kompostnik Bokashi Organko 2 omogoča odgovorno, trajnostno, krožno ravnanje z biološkimi odpadki ter enostavno in hitro rešuje vrsto neprijetnosti, ki se pojavljajo ob zbiranju bioloških odpadkov v gospodinjstvu. Vrhunsko oblikovan kompostnik je tudi sam okolju prijazen, saj je narejen iz reciklata. S svojo podobo se sklada in dopolnjuje z vsako kuhinjo.

Uporabljamo ga na najbolj priročnem mestu – kar na kuhinjskem pultu. Bokashi Organko 2 s pomočjo posipa s koristnimi mikroorganizmi omogoči, da biološki odpadki ne gnijejo, temveč fermentirajo in postanejo vir novega življenjskega kroga. Za vas bo pridelal fermentacijsko tekočino, ki je odlično naravno gnojilo za vaš urbani vrt in cvetlice ter naravno čistilo za odtoke, hkrati pa bo ustvaril še prvovrstno osnovo za kompost za vaše rastline.

Nič več neprijetnega vonja, nič več insektov, nič več dodatnih vrečk, nič več vsakodnevnega odnašanja bioloških odpadkov. Zgolj enostavna, naravna pot do novega življenja. Če še niste, postanite v novem letu trajnostno naravnani.

NE PREZRITE

Bokashi Organko 2 je lahko tudi zelo lepo božično darilo! Ob nakupu Bokashi Organka 2 v spletni trgovini www.skaza.si do 31.12.2018, vam pri podjetju Skaza podarijo še zelo priročno in lepo darilo –  veliko rezalno desko v vrednosti 7,99 €.

Naročnik PR objave je Plastika Skaza d.o.o.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

To so najboljše rastline za čiščenje zraka v vašem domu!

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.