V edinstvenem okolju golf igrišča Cubo golf Ljubljana, je znamka s.Oliver pripravila predstavitev kolekcije zimskih jaken in plaščev. Na pressdayu smo vibali tudi mi, kjer smo preizkusili nove modele in uživali ob izjemnih kulinaričnih mojstrovinah restavracije Cubo.
Fotografije: Žiga Intihar in PR s.Oliver

Katja Janko Puh, vodja marketinga s. Oliver, je predstavila novo marketinško kampanjo Casual Thoughts oz Vsakodnevne misli. Povedala je:

»Za naše podjetje in blagovno znamko s.Oliver je bila pandemija velik izziv. Čas zaprtja smo produktivno izkoristili in zagnali številne projekte. Aprila letos smo preimenovali blagovno znamko s.Oliver. Naš novi slogan je “Fashion for life”. Moda ne opredeljuje načina življenja naših kupcev, ampak nasprotno, življenje definira modo. Moda nas spremlja na vsakem koraku in prepričana sem, da imate nekaj spominov, ki so povezani z vašo najljubšo obleko, najljubšimi kavbojkami ali plaščem. To dejstvo je bilo podlaga za našo novo tržno kampanjo, ki smo jo poimenovali Casual Thoughts oz. Vsakodnevne misli. Fokus kampanje je na vsakodnevnem razmišljanju o najljubših oblačilih.«

Katja Janko Puh, vodja marketinga v s.Oliver

Polona Korošec, buying manager, je podrobno opisala modele jaken, ki so v večini izdelani iz trajnostnih materialov, kot so reciklirane plastenke, koruzna vlakna in recikliran puh.

Polona Korošec, buying manager v s.Oliver

Različni kroji in inovativni materiali so zaščitni znak kolekcije, ki jo sestavljajo slim fit plašči, oversized plašči, pufne jakne, teddy plašči in ekološko krzno. Ker se s.Oliver ukvarja predvsem s skrbjo za prihodnost planeta in ljudi, so v kolekciji uporabljeni okolju prijazni materiali. Tako so vse puhaste jakne del programa “WE CARE”, izdelane iz recikliranega poliestra, usnje je eko, reciklirani poliester pa uporablja obstoječa vlakna in jim daje novo življenje in uporabo.

Sonja Rigler, stilistka in Mateja P. Kristanič, urednica portala vibe247.net

Katja Janko Puh, vodja marketinga v s.Oliver in Mateja P. Kristanič, urednica portala vibe247.net