Pri Adrii Airways so oblikovali ponudbo, ki odpira nove možnosti za potovanja študentov ter seniorjev. Zaradi svojih pričakovanj, potreb in želja glede potovanj sta obe ciljni skupini svojevrstni, zato so pri Adrii pripravili enostavno in privlačno ponudbo, ki je pisana na kožo prav posameznikom v teh skupinah.

Novost so fiksne cene letalskih vozovnic, kar pomeni, da se cena le-teh ne bo spreminjala glede na povpraševanje, zasedenost kapacitet letal in druge vidike, ki sicer določajo višino letalske vozovnice in zradi česar se cene zmeraj spreminjajo.

Ideja Adrie Airways je, da s svojo največjo mrežo poletov z ljubljanskega letališča neposredno nagovori povsem specifičen segment potnikov. Mlade želimo navdahniti, da se ozrejo po novih mednarodnih izkušnjah tekom študija in jih vzpodbuditi k raziskovanju sveta, širjenju lastnih izkustev in bogatenju svojih življenj. To je nenazadnje tudi največja dodana vrednost, ki jo lahko kot letalski prevoznik omogočimo mladim,” je ob lansiranju novosti dejal Holger Kowarsch, direktor družbe Adria Airways.

Adria Airways

Ponudba za študente je namenjena vsem mladim do 26. leta starosti, ki imajo status študenta, ponudba za starejše pa zajema vse starejše od 62 let. Ciljnima skupinama so na voljo enosmerne in povratne vozovnice za vse direktne polete Adrie Airways na njenih 25 destinacijah. Cene za oba tipa vozovnic so nespremenljive. V primeru, da mest na letalu po ceni za študente in starejše (seniorje) ne bo več, bodo na voljo letalske karte po naslednji najnižji ceni za določeno destinacijo. Ročna prtljaga je v ponudbo že vključena.