Kylie Jenner je februarja postala mamica mali Stormi. Kljub temu da je bila njena nosečnost skrbo varovana skrivnost in uradno potrjena nekaj dni zatem, ko je najmlajša članica klana Kardashian-Jenner že rodila, lahko sedaj na družbenih omrežjih spremljamo, kako Stormi raste.

Kmalu po rojstvu je kraljica Snapchat aplikacije ponovno zasedla prestol in svoje oboževalce nenehno razveseljuje z videi iz svojega življenja, na katerih ne manjka niti ljubka Stormi.

Dojenčica bo čez slaba dva tedna dopolnila tri mesece, v tem času pa ji je uspelo postati velika zvezda svoje družine. Čeprav je Kylie sprva objavljala fotografije in video posnetke, na katerih je mogoče videl le del Stormi, sedaj glede deljenja svoje hčere s svetovno javnostjo očitno nima več zadržkov. V novih video posnetkih je na mali Stormi, ki se ves čas smeji, uporabila tudi prikupne filtre. Ob tem pa se seveda sprašujemo, ali bo Stormi kmalu dobila celo svoj profil na družbenih omrežjih?

https://www.instagram.com/p/Bhudv3QlQR5/?taken-by=kyliesnapchat

https://www.instagram.com/p/BhudkAclAuP/?taken-by=kyliesnapchat

https://www.instagram.com/p/BhudkAclAuP/?taken-by=kyliesnapchat

Kmalu zatem sta si njena starša, Kylie in Travis, vzela čas zase in si skupaj ogledala košarkarsko tekmo, kjer sta sedela tik ob igrišču.

https://www.instagram.com/p/BhvLC3hFMcq/?taken-by=kyliesnapchat

Kylie pa je z oboževalci že delila tudi svoj Fendi voziček.

https://www.instagram.com/p/BhfYgXNAHTH/?taken-by=kyliejenner