Instagram je uporaben tudi, kadar se odločimo preurediti star ali opremiti nov dom. Zanimivi profili, za katerimi stojijo posamezniki z izostrenim čutom za notranji dizajn, nam ponujajo veliko inspiracije za urejanje doma in tokrat vam predstavljamo naših najljubših 5!

@thedesignchaser

Profil simpatične notranje oblikovalke in pisateljice Michelle Halford vam ponuja številne ideje, kako v svojem domu ustvariti trendi sodobne kotičke, kjer bi lahko preživeli ure in ure, ker so preprosto čudoviti! Kako postaviti pohištvo, obesiti slike in zaokrožiti celoten prostor. Minimalistično, zračno, svetlo, izvirno in hkrati prijetno ter udobno!

View this post on Instagram

Wintry vibes #Home #Office

A post shared by Michelle Halford (@thedesignchaser) on

@greenandmustard

Green&Mustard sta Sally in Anna, ljubiteljici petdesetih let prejšnjega stoletja in boemskega stila. Na njunem profilu boste na svoj račun prišli predvsem ljubitelji barv in vintage ter retro stila. Pripravite se na odštekane tapete, unikatne kose in živahne kombinacije!

@myscandinavianhome

Niki Brantmark je Londončanka, ki živi na Švedskem in obožuje skandinavski dizajn, o katerem piše tudi blog. Obožuje svetle prostore, kombinacije starega z novim in lesene kose, ki v naš dom vnesejo domačnost.

@homeyohmy

Na profilu, ki je last Amy iz Los Angelesa, boste na svoj račun prišli predvsem ljubitelji črno-bele in minimalizma s skandinavskim pridihom. Veliko fotografij je posnetih kar v njenem domu, le-ta pa se zaradi bloga, na katerem je tudi veliko DIY projektov, neprestano spreminja.

@monicawangphoto

Fotografinja, ki ima to čast, da v objektiv ujame najbolj trendi domove in dizajnerske kotičke, z vami redno deli svoje delo in veliko inspiracije, kako svoj dom narediti poseben, moden in udoben.

Write A Comment