Indira Ekić je tudi po šovu The Biggest Loser Slovenija nadaljevala z zdravim načinom življenja in danes je videti bolje kot kadar koli prej.

Čeprav njena pot ni bila lahka in se tudi danes, kot je zapisala, še vedno išče, se požvižga na negativne komentarje in gre s polno paro naprej. Včeraj je na instagramu objavila fotografijo PREJ/POTEM, iz katere je jasno razvidno, da je trenutno v zares top formi, zraven pa pripisala sledeče:

“Turbulentno leto je za mano, spremembe na vseh področjih mojega življenja, mentalne igrice s hrano, kilca gor, kilca dol, pogosto krat sem mnenja, da imam raje dve kili več, kot, da sem obsedena s kalorijskim vnosom in telovadbo, pizza ali garanje izven cone udobja?.. še kr se iščem… 🤷‍♀️ .

Hvala vsem, ki mi stojite ob strani, podpora, ki jo dobivam s strani vas, drage sledilke/sledilci je neverjetna! Na negativne komentarje se sploh ne obračam, saj so le odraz njih samih. Vsi tisti, ki le čakate na to, da se bom zredila, spremljajte moje uspehe :).

Izkušnje, ki sem jih pridobila tekom transformacije vsakodnevno rada delim z vami, vas motiviram, to je najmanj kr lahko naredim, saj želim, da občutite to srečo in moč, ko dosežete svoje cilje in oblečete konfekcijsko številko, ki ste si od nekdaj želeli.”

View this post on Instagram

Turbulentno leto je za mano, spremembe na vseh področjih mojega življenja, mentalne igrice s hrano, kilca gor, kilca dol, pogosto krat sem mnenja, da imam raje dve kili več, kot, da sem obsedena s kalorijskim vnosom in telovadbo, pizza ali garanje izven cone udobja?.. še kr se iščem… 🤷‍♀️ . . Hvala vsem, ki mi stojite ob strani, podpora, ki jo dobivam s strani vas, drage sledilke/sledilci je neverjetna! Na negativne komentarje se sploh ne obračam, saj so le odraz njih samih. Vsi tisti, ki le čakate na to, da se bom zredila, spremljajte moje uspehe 🙂 . . Izkušnje, ki sem jih pridobila tekom transformacije vsakodnevno rada delim z vami, vas motiviram, to je najmanj kr lahko naredim, saj želim, da občutite to srečo in moč, ko dosežete svoje cilje in oblečete konfekcijsko številko, ki ste si od nekdaj želeli. 🔥 . . Healthy life – healthy mind -motivation – dedication – focus – selflove You can do that 💪 #fitritdopoletja

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

PREVERITE, katere vaje niso primerne za vaš tip postave.