Dodobra smo že zajadrali v zimski čas, ki nas nekoliko jezi s krajšimi dnevi, nižjimi temperaturami in prehladi. A na vse skupaj lahko pogledamo tudi iz pozitivnejše strani, da nam jesen in zima dajeta čas za trenutke, ki si jih drugače morda ne vzamemo. Skuhajte si najljubši čas (sedaj lahko na plano že vzamete božičnega!), udobno se namestite na kavč in v roke vzemite dobro knjigo! 

Založba Primus, ki se že pripravlja na letošnji knjižni sejem, ki bo potekal od 26. novembra, je za naše bralce izbrala nekaj najnovejših knjižnih izdaj, ki so vredne vaših popoldnevov. Prav tako pa bodo na sejmu predstavili nekaj novosti, med njimi tudi dolgo pričakovani komplet meditacijskih zgoščenk Placebo ste vi: Spreminjanje prepričanj in dojemanj, ki ju je dr. Joe Dispenza ustvaril kot spremljavo k svoji knjigi Placebo ste vi.

 

MELITA KUHAR
Na kavču v Svetovalnici
ISKRENO O PARTNERSTVU

Zakaj ne bi tudi sami ustvarili ljubečega, pripadnega, srečnega, zadovoljnega in uspešnega partnerstva?

Melita Kuhar svoja razmišljanja javno deli z bralci že zadnjih deset let in v tem času se je nabralo ogromno primerov, razmišljanj, analiz in prereza slovenskih partnerskih odnosov. V tej knjigi so zbrani njeni najbolj odmevni in brani članki. Vsak primer partnerstva, ki ga obravnava v svoji Svetovalnici, je edinstven, pa vseeno ima določene zakonitosti. Melita o svojih ugotovitvah piše iskreno, življenjsko, brez dlake na jeziku in s poudarkom na morebitnih rešitvah oziroma idejah o spremembi, s pomočjo katerih boste tudi vi v svoje partnerstvo vnesli več ljubezni, igrivosti in spoštovanja.

Vse knjižnje uspešnice si lahko zagotovite z naročili pri Založbi Primus.