Khloe Kardashian se je zadnje dni veliko pojavljala v javnosti. Kljub škandalu, ki ga je z varanjem zanetil njen partner, je bila z njim opažena na večerji, spodbujala ga je na košarkarski tekmi, prav tako pa so jo paparaci ujeli v Clevelandu na sprehodu s hčerko True.

Foto: instagram

Khloe je rodila 12. aprila, le nekaj dni zatem, ko so se razširile novice o tem, da naj bi jo njen partner Tristan Thompson že lep čas varal. Khloe škandala še ni javno komentirala, naj pa bi z očetom svojega otroka še vedno živela v Clevelandu. Pred nekaj dnevi je celo komentirala eno izmed objav na socialnih omrežjih, kjer so zapisali, da bi naj Khloe živela v osebnem peklu in se veliko naslanjala na sestro Kourtney. Ob tem se je Khloe pošalila, da upa, da je ne bo zlomila.

Slab mesec po rojstvu True se je Khloe le pokazala v javnosti. S Tristanom so ju ujeli na večerji v TownHall restavraciji v Clevelandu, kjer je nosila črni top in velika črna očala. Družbo so jima delali še trije prijatelji. Partnerja, ki svojih težav še vedno nista javno komentirala, sta sedela skupaj in bila, kot poročajo priče, drug do drugega prijazna.

https://www.instagram.com/p/BietKYkHDll/?tagged=khloekardashian

Še večjo naklonjenost svojemu partnerju je pokazala na košarkarski tekmi med Cleveland Cavaliers in Toronto Raptors, ki si jo je ogledala tik ob igrišču ter tako potiho oznanila, da ji takšen škandal ne more do živega. Tekmo si je ogledala s skupino ljudi ter tam tudi vidno uživala.

https://www.instagram.com/p/Biez7_OB8Xf/?tagged=khloekardashian

Sedaj pa je svetu pokazala še True, no, vsaj njen voziček. Prvič po rojstvu njene hčerke je bila namreč opažena na sprehodu v parku, kjer ji je družbo delala osebna asistentka. Po nekaterih informacijah je bila odlično razpoložena, saj naj bi enemu izmed oboževalcev v parku celo dovolila pogledati v voziček.

https://www.instagram.com/p/BieNy-OnwaU/?tagged=tristanthompson

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TO JE ŽENSKA, ki jo je Tristan Thompson zapustil v petem mesecu nosečnosti.

ALI

Jessica Alba je objavila prikupno fotografijo njenega sina, ki je nedolgo nazaj dopolnil 4 mesece. OGLEJ si jo TUKAJ!