Zabava je bila (kot pričakovano) še bolj pompozna kot lani.  Stormi je včeraj, 1. februarja, dopolnila dve leti in njena starša, Kylie Jenner in raper Travis Scott, pri organizaciji zabave nista gledala na stroške.

https://www.instagram.com/p/B8C5wqmA13E/

Stormi Webster je bila včeraj verjetno najbolj zaposlena dvoletnica na svetu, saj se ji je mudilo zabavati na njeni rojstnodnevni zabavi, ki je bila še bolj nora kot tista lani. Tema je bila tudi letos ‘Stormi World’, vendar tokrat pod sloganom ‘2 je bolje kot 1’. Tudi vhod je bil letos enak lanskemu, velikanska različica Stormijine glave, ki se je nadaljevala v nekakšen magični gozd.

https://www.instagram.com/p/B8Day9eliec/

Letošnja zabava je bila tako velika, da je na vhodu goste pričakal zemljevid, kjer so lahko izbirali med tremi temami: Trolls, Frozen in Stormi World.

V svetu Trolls so bili igralci oblečeni v te priljubljene like, ki jih ima Stormi tako rada.

https://www.instagram.com/p/B8C3Qhog8Uj/

V Frozen so lahko gostje občudovali ledeno pohištvo, ledene skulpture in na splošno ledeno kraljestvo. Ko pa so naposled le prišli do ‘Stormi World’,  jih je pričakal velik, zaprt zabaviščni park, del katerega so bili tudi tobogan, trgovina s spominki, vrtiljak in ostali zabaviščni elementi.

https://www.instagram.com/p/B8C32HslDrs/

Tudi letos je Kylie, ki je o organizaciji tega rojstnega dne govorila že decembra, poskrbela, da so bili kozarci, baloni in celo koši za smeti, personalizirani.

https://www.instagram.com/p/B8C87fdA2qK/

Na zabavo je povabila svojo veliko družino, manjkala nista niti Kanye West in Scott Disick, njene prijateljice, Travis Scott (oče Stormi in bivši partner Kylie), med povabljenci pa sta se znašla tudi Chrissy Teigen in John Legend.

https://www.instagram.com/p/B8DbWO7lcTb/

Po nekaterih navedbah, naj bi slavna starša za rojstnodnevno zabavo odštela kar 100.000 dolarjev, čeprav se ne bi čudili, če je ta številka v resnici še veliko višja.

https://www.instagram.com/p/B8Eh4Wgh5GT/

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Barbika ni le svetlolasa lepotica, sedaj razbija stereotipe!