Ste tudi vi nori na dekoriranje? Če je odgovor pritrdilen, si oglejte nekaj kul dodatkov za dom, ki so v zadnjem času navdušili nas!

Kaktusi, za katere ni treba skrbeti …

… ker seveda niso pravi in zato prav tako ne bodejo, temveč samo lepo popestrijo vašo pisalno mizo, kredenco v dnevni sobi ali nočno omarico. Ta 3-delni set najdete v Ikei v Gradcu.

Ikea, 14,99 €

Oglasno stojalo

Praktično in hkrati lep dodatek za dom. Na stojalo, ki ga najdete v Jysku, lahko pripnete fotografije, motivacijska sporočila ali ‘to-do’ listke, ki vas bodo opomnili na vsa opravila, ki jih še morate postoriti.

Jysk, 8,99 €

SuperŠIK grafike 

Slovenska spletna trgovina supersik.si nas je popolnoma navdušila, še bolj pa dejstvo, da vam naredijo tudi grafiko po lastni izbiri. Sicer na njihovi spletni strani najdete veliko grafik, s katerimi lahko svojemu domu dodate tisto dekorativno piko na i, še bolj prisrčne pa so grafike za otroške sobe, na katerih je zapisano ime in rojstni podatki.

P.S.: Odlična ideja za darilo! 😉

supersik.si, 11,95-29,95 €
supersik.si, 11,95-29,95 €

Krožnik za shranjevanje nakita

Dejstvo je, da s(m)o ženske nore na nakit, zato so dodatki, kot denimo ta prikupen krožnik z napisom “always be AWESOME” več kot zaželeni, dodatno točko pa dobijo tudi zato, ker z njimi brez truda polepšamo svoj lepotilni kotiček.

smileconceptstore.si, 8,90 €

Izviren okvir

Stojalo oziroma okvir za fotografije ali manjše slike je kot nalašč za v pisarno ali otroško sobo.

Ikea, 2,99 €

Lestenec za sveče

Če želite v svojem domu pričarati romantično vzdušje, s tem lestencem, ki lahko popdira 10 sveč, gotovo ne boste zgrešili. Retro in tradicionalen hkrati, VAU učinek zagotovljen!

Ikea, 29,99 €

Trendi potrebščine

Ne pozabite polepšati tudi svojega delovnega prostora in si tako pričarati še nekaj dodatne motivacije za delo, ki je nikoli ni preveč. Nas so ti črno-beli svinčniki in beležka z zlatim napisom očarali na prvi pogled.

smileconceptstore.si, 1,20 € (kos)
smileconceptstore.si, 16,90 €

Adijo, stres!

Ali ni prikupna? To je antistresna žogica v obliki srčka, ki jo lahko odložite kamor koli v stanovanju, ker je hkrati videti kot simpatičen dodatek za dom.

1001dar.si, 1,50 €

Naj se sveti!

V trendu so zlati dodatki za dom, zato s tema dvema svečnikoma gotovo ne boste zgrešili.

Jysk, 5,99 € (2 kosa)

‘Hiša’ brez oken …

… in vrat je kot nalašč za razstavljanje cvetlic, kaktusov in sveč.

 

Jysk, 11,90 €

Vaze geometrijskih oblik

Več jih je, boljše je! Kombinirajte širše in ožje, višje in nižje, vanje položite sveže nabrane cvetlice, suhe veje itd. Omejitev ni, pustite domišljiji prosto pot!

Ikea, 8,99 € in 3,99 €

TUKAJ si lahko ogledate še nekaj idej, kako jeseni dekorirati svoj dom!

Write A Comment