Ustnice pomladi ne bodo samo negovane, ampak tudi lepo obarvane. Labello je lansiral linijo Caring Beauty Formula, ki je iz 98 % naravnih sestavin.

Čudovit in negovalen občute

Z novimi Labello Caring Beauty balzami za ustnice 2 v 1 je zdaj na voljo balzam, ki ustvari čudovit in negovan občutek na koži, obenem pa ustnice lepo obarva.

V balzamih Caring Beauty 2 v 1 sta združena preizkušena nega znamke Labello v priročnem formatu stika in nov barvni koncept.

Sestavine naravnega izvora
Formula brez mineralnih olj vsebuje karitejevo maslo, bio mandljevo olje in vitamin E, ima lahkoten cvetni vonj in je posebej razvita za vsakodnevno uporabo. Z uporabo 98 % sestavin naravnega izvora nudi intenzivno barvo brez izsuševanja ustnic in zagotavlja dolgotrajno navlaženost.

Nanašanje slojev pigmentov za močnejšo barvo
Naj gre samo za svetlo obarvane ustnice ali sijoč barvni rezultat: odločite se sami! Formula prepriča tudi s pigmenti, ki omogočajo plastenje, kar zagotavlja prilagodljivo prekrivanje. En sloj je dovolj za nežen barvni sijaj, ki pa ga lahko okrepimo z drugim ali tretjim slojem. S svojim praktičnim formatom se balzam Labello Caring Beauty prilega v vsak žep in je vedno pri roki za hitro osvežitev videza ustnic.

Barve za vsako priložnost
Dva nova odtenka balzama za ustnice: Caring Beauty sta na voljo v trendovskih barvah Pink in Nude. Labello se je uskladilo s trenutnima trendovskima barvama, ki sta potrošnikom najljubši. Zato lahko izberete odtenek, ki najbolj ustreza vašemu razpoloženju ali priložnosti.

Če imate raje bolj diskreten videz, elegantni naravni odtenek Labello Caring Beauty Nude poudari ustnice in je idealen za nenaličen videz ali kot dopolnilo vaših vsakdanjih ličil.
Labello Caring Beauty Pink je resnično vsestranski balzam. Naj gre za vsakdanje ličenje, osvežitev videza čez dan, večerno srečanje s prijatelji ali prvi zmenek – svež rožnati odtenek vam zagotavlja, da bodo vsi v vaši okolici dobre volje!