Parfois predstavlja kolekcijo za pomlad-poletje 2018. V sklopu kampanje z imenom Nedoločeno Parfois želi, da se ustavimo in razmislimo o znamkah, ki zaznamujejo naša življenja. 

 

Recite NE pravilom, ustvarite lastni edinstveni jaz

Kampanjo pomlad-poletje 2018, ki je že na voljo v trgovinah Parofis v Cityparku v Ljubljani, Europarku v Mariboru in Citycentru v Celju ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji, zaznamujeta Parfoisovo nenehno iskanje in ustvarjanje.

Zaradi sodobne vizije sveta in tega, kar pomeni biti ženska, skuša kampanja premakniti meje in slediti konceptu svobode ter moči nad stereotipnimi idejami, vnaprej načrtovanimi prostori in posplošitvami, ki nas omejujejo.

Parfoisova ženska ustvarja nov, bolj svojevrsten in edinstven svet okoli sebe ter združuje različne elemente: mešanico preteklosti in sedanjosti, umetnost in naravo, šport in prefinjenost.

Slogi, ki so si različni tako športno kot etnično, so se v novi kolekciji Parfois združili in ustvarili modne dodatke, ki jih bomo želeli nositi vso sezono. Resice in etnični motivi na nahrbtnikih in torbicah prinašajo popestritev minimalizma in preprostega sloga. Naravni toni izstopajo s tropskimi potiski. Ne manjkajo pa niti praktični modni dodatki za vsakdanjo uporabo – torbice, nahrbtniki in bomber jakne, skupaj z visokimi petami ter drugimi dodatki v preprostih linijah. Parfois želi, da se vsak od nas svobodno izrazi in preizkusi z različnimi slogi in izbirami za vsako priložnost.

Ta svoboda izhaja iz naše sposobnosti, da rečemo ne pravilom, ustvarjamo lastni edinstveni jaz in smo tisti, ki se vsak dan oblečemo po svoje. Parfois želi, da sprejmemo najbolj nepričakovane kombinacije in z njimi ustvarjamo najbolj inventivne stylinge.

Na priloženem posnetku si oglej Parfoisovo kampanjo za pomlad-poletje 2018! ⤵️⤵️

 

TUKAJ preveri še, na kateri modni kos ta hip prisegajo svetovno znane blogerke!