Tuji mediji so kar nekaj časa namigovali na zakonske težave priljubljenega zvezdniškega para, ki pa je ‘udaril nazaj’.

Ashton Kutcher in Mila Kunis sta se spoznala že na snemanju priljubljene serije Oh, ta sedemdeseta, ko sta imela le 19 in 14 let. In čeprav sta že takrat igrala par, sta se začela v resničnem življenju dobivati šele leta 2012.

Skrivna poroka

3 leta kasneje, natančneje 4. julija 2015, sta se poročila v zasebnem krogu svojih najdražjih, danes pa sta tudi ponosna starša štiriletne hčerke Wyat Isabelle in pa 2-letnega sina Dimitrija Portwooda. Zvezdnika sta med redkimi znanimi pari, ki se jima je dejansko zares uspelo poročiti na skrivaj, javnost in mediji pa so za njun zakon izvedeli šele nekaj mesecev kasneje. K temu je gotovo pripomoglo tudi to, da Mila ni nosila ogromnega poročnega prstana, temveč zelo neopaznega, za katerega naj bi, kot je dejala v enem izmed intervjujev, odštela le 90 dolarjev. Nič kaj zvezdniško, ampak prav zaradi svoje preprostosti sta Mila in Ashton tako priljubljen par.

Ločitev?

In čeprav so tuji mediji letos začeli poročati o tem, da se Mila in Ashton ločujeta, temu še zdaleč ni tako. Le-to sta namreč potrdila kar sama, in sicer s šaljivim video posnetkom, na katerem bereta trače in se zraven smejita napisanemu, da naj bi se že razšla in da sta njuna otroka pri Mili.

TUKAJ poslušajte še, kaj je Mila Kunis povedala o materinstvu in vzgoji otrok.