Spoznajte finaliste Kmetije v živo!

V petek, 7. decembra, ob 20. uri, bodo znani finalisti letošnje Kmetije, ki se bodo pomerili v velikem finalu.

Foto: POP TV

Sklepno dejanje Kmetije bo na sporedu v soboto, 15. decembra, ob 20. uri, še preden se kmetje pomerijo v epskem boju za 50.000 evrov, pa se bodo oboževalci lahko z njimi srečali na treh dogodkih. Prvič že v ponedeljek, 10. decembra, ob 17. uri v trgovskem centru Jager v Celju, v sredo bo srečanje v mariborskem centru Jager Melje, v petek pa bodo kmetje na voljo za fotografiranje v Velenju.

Super novica! 🥳🥳🥳 Naslednji teden se boste lahko družili Natalijo, finalisti in naredili selfija. Kdo so, pa izveste v petkovi oddaji.

Objavil/a Kmetija dne Sreda, 05. december 2018

 

Na »Meet&Greet« dogodkih se bodo podelile tudi VIP vstopnice za ogled finalne oddaje Kmetije v živo. Za nagrado se bodo lahko potegovali najbolj goreči oboževalci, ki bodo prinesli največji transparent, ali kako drugače izkazali svojo pripadnost enemu od finalistov.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Ste že poslušali novo pesem Nike Zorjan? Priredbi All I want for Christmas is you v prekmurščini lahko prisluhnete TUKAJ!

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.