Zalando, vodilna evropska platforma za modo in življenjski slog, je na rdeči preprogi podelitve MTV glasbenih nagrad gostil in oblekel nekatera največja evropska imena v svetu glasbe. Skupaj z MTV-jem tako poudarja pomen samoizražanja skozi modo – to se je zrcalilo tudi v Zalando modnih kombinacijah, ki so jih nosile zvezde, ki so se sprehodile po rdeči preprogi. Modne kose, ki so jih v Budimpešti nosila zveneča imena evropske glasbene scene, so sedaj na voljo za nakup tudi na spletni strani Zalando.com – kolekcija MTV Red Carpet.

Na dogodku, ki ga je vodila ameriška reperka Saweetie, so sodelovali pevec JC Stewart ter Zalando vplivneži in gosti, med katerimi sta bila tudi Slovenca – pevka in vplivnica Gaja Prestor ter pevec in radijski voditelj David Amaro. Skupaj z ostalimi Zalando vplivneži sta se po rdeči preprogi sprehodila ob boku znanih glasbenikov, kot so Ed Sheeran, Maluma, One Republic, Yungblud, Griff, Girl in Red ter Kim Petras.

 

Kolekcija, ki je služila kot navdih za MTV EMA je že na voljo na Zalandu

Natalie Wills, direktorica marketinga pri podjetju Zalando, je o partnerstvu z MTV EMA 2021 povedala: “Veseli nas, da lahko sodelujemo z MTV-jem in predstavimo modo na »Red Carpet Showu«, ki je eden najbolj vznemirljivih trenutkov pop kulture v Evropi. Vse modne kombinacije, ki so jih nosili gostje na rdeči preprogi, je zdaj mogoče kupiti na spletnem mestu Zalando, s čimer uresničujemo naše poslanstvo, da smo izhodišče za modo in samoizražanje skozi modo za vse kupce v Evropi! Dogodek pa je tudi odličen uvod pred vstopom blagovne znamke Zalando na madžarski in romunski trg v letu 2022.”