Lani so družbena omrežja preplavile fotografije velikih napihljivih blazin v vseh možnih oblikah – od ptic, samorogov, labodov in sladoledov. A filipinski otok je naredil še korak naprej, saj so na plaži in v vodi postavili pravo napihljivo igrišče za odrasle, seveda v barvah priljubljenih samorogov.

Napihljivi park se nahaja v zalivu Subic na Filipinih, približno 130 kilometrov zahodno od glavnega mesta Manile. Gre za največje plavajoče igrišče v Aziji. Celotno igrišče se v vodi razprostira na velikosti približno osmih košarkarskih igrišč, postavljenih drug ob drugem. Igrišče ponuja napihljive tobogane, mostove, gugalnice, stolpe in še mnogo več.

https://www.instagram.com/p/Bg_C4R-lP9-/?taken-by=inflatableisland

Na sredini igrišča je postavljen velik samorog, a obiskovalci se lahko igrajo tudi z mahajočim dinozavrom in modrim morskim samorogom. A to še ni vse, plaža ponuja še več. Po zabavi na igrišču se lahko spočijete pod roza senčniki ter na roza in vijoličnih stolih.

https://www.instagram.com/p/Bg-hkCBF8-b/?taken-by=inflatableisland

Za vstop na plažo in dobro uro na napihljivem igrišču boste morali odšteti približno 9 evrov, medtem ko boste za dnevno karto odšteli le 16 evrov.

https://www.instagram.com/p/BedjKD7l-hD/?taken-by=inflatableisland