Air France objavil zimski urnik – še več letov po Evropi in na območju Karibov. 6 novih povezav z letališč Paris-Charles de Gaulle, Paris-Orly in Pointe-à-Pitre (Guadeloupe), 7 poletnih povezav tudi v zimski sezoni 2021. Vozovnice pa je možno kadarkoli zamenjati ali preklicati in denar vam povrnejo!

Air France še naprej prilagaja urnike letov in krepi število letov na počitniške destinacije. Potem ko so naznanili tri nove povezave s pariškega letališča Charles de Gaulle, in sicer na Zanzibar (Tanzanija), Kolombo (Šrilanka) in Muškat (Oman), so v zimski urnik 2021 (od oktobra 2021 do marca 2022) dodali še 6 novih povezav. Z letališča Paris-Charles de Gaulle bo tako od novembra dalje mogoče dvakrat tedensko poleteti na Tenerife, od decembra pa v Rovaniemi na Finsko.

Obstoječim povezavam z Berlinom in Münchnom s tega letališča se bodo od konca oktobra pridružile nove dnevne povezave z drugega pariškega letališča Paris Orly. Iz francoskega čezmorskega ozemlja Guadaloupe pa bosta od konca novembra dalje na voljo dva tedenska leta v Montreal in v New York. Do pariškega letališča Paris-Charles de Gaulle lahko potniki letijo tudi iz Ljubljane, urniki letov pa so na voljo na povezavi: http://www.airfrance.si/.

Tudi pozimi bodo z letališča Paris-Charles de Gaulle lahko poleteli naprej v Seviljo (Španija), Las Palmas (Kanarski otoki, Španija), Palmo de Mallorca (Balearski otoki, Španija), Tangiers (Maroko), Faro (Portugalska), Djerbo (Tunizija) in Krakov (Poljska). Vsi urniki so objavljeni na airfrance.fr. Glede na omejitve potovanj se lahko urniki letov sproti spremenijo.

Air France svetuje potnikom, da pred potovanjem preverijo potovalne omejitve in pripravijo vse potrebne dokumente, ki jih zahteva država, kamor letijo. Več informacij je na voljo na spletni strani https://airfrance.traveldoc.aero/.

Z Air France Protect lahko brez skrbi rezervirate svoj naslednji oddih

Air France potnikom omogoča, da kupljeno vozovnico za lete do 31. decembra 2021 kadarkoli brez dodatnih stroškov ali dokazil zamenjajo za drug izbrani datum in destinacijo ali pa zahtevajo vavčer. Če je let odpovedan s strani letalske družbe, pa lahko potniki izbirajo med popolnim povračilom denarja, zamenjavo leta ali vavčerjem, za katerega lahko naknadno prav tako prejmejo vračilo denarja.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Bo naš planet lahko zadovoljeval tudi potrebe prihodnjih generacij?