The Biggest Loser Slovenija na Planetu že prihodnji ponedeljek

Edini šov, ki ima moč, da tekmovalcem resnično spremeni življenje, se na Planet vrača že v ponedeljek, 4. marca! Glede prehrane bo tekmovalcem tokrat svetovala nutricionistka Ajda Strnad, nad zdravjem udeležencev te težke preizkušnje pa bo bdel Lado Golouh, dr. med.

Foto: Planet TV

Ekipa, ki bo skrbela za tekmovalce sredi najtežje življenjske preizkušnje, je znana. Treninge pogumnih posameznikov, ki so se odločili napovedati boj odvečnim kilogramom, bosta tudi tokrat krojila trenerja Jan Kovačič in Nataša Gorenc, voditeljica nove sezone The Biggest Loser Slovenija pa je Saša Lendero.

Foto: Planet TV

Glede prehrane bo medtem tekmovalcem tretje sezone šova svetovala nutricionistka Ajda Strnad, nad zdravjem udeležencev te težke preizkušnje pa bo bdel Lado Golouh, dr. med., ki bo imel v hiši The Biggest Loser Slovenija tudi svojo ordinacijo. Novost tretje sezone je namreč tudi domovanje tekmovalcev. Sodobna hiša bo tekmovalcem nudila vse potrebno za uspešno hujšanje, tudi sodobne telovadne naprave, oprema pa bo poskrbela tudi za potrebno udobje.

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TUKAJ preverite še, katere vaje niso primerne za vaš tip postave!

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.