Se že spogledujete z letošnjimi modnimi smernicami? Ste poiskali tisti par, ki bo letos kraljeval na ulicah? Na sprehodu, na kavi, na dolgo pričakovanem dogodku? Deichmann je skupaj z Lili Čadež, modno poznavalko, ki neustrašno kombinira trendi outfite #PoSvoje, pripravil nekaj nasvetov za popolno sožitje s pomladnimi trendi.

V ospredju so žive barve, ki odsevajo vašo edinstveno osebnost. 

Bodite drzne, kombinirajte čevlje z drugimi barvami in stopite iz cone udobja – s torbicami, nahrbtniki, sandali … V pričakovanju bolj drznih kosov te pomladi in poletja v zeleni, rumeni, modri, oranžni in roza vas bodo navduševali tudi modeli v nedolžni beli, ki jih tudi letos ne bo primanjkovalo. Izberite si par nežnih superg, ki s svojimi minimalističnimi detajli ponujajo nešteto stilskih kombinacij. Tako, kot jih je ustvarila Lili. To pomlad se brez zadržkov poigrale pri kombiniranju različnih barv, tekstur vzorcev in stilov.

Različnost je ključ do uspeha – z vzorci in stili.

Pomlad pa ne bo slonela samo na poigravanju z različnimi barvami, vendar tudi z različnimi vzorci in stili. Tako bodo superge in torbice z različnimi potiski prišle še bolj do izraza in vašemu videzu dodale karakter. Ne pozabite na kraljevske loaferke z opaznimi detajli ali nežno verzijo s pletenim

Ultimativni kos te pomladi? 

Vse stile superg lahko enostavno kombinirate s klasiko – jeans hlačami z visokim pasom ali pa letošnjim must-have z nizkim pasom, in videzu dodajte delček svežine. Ponovno boste lahko oblekle dolgo plisirano krilo, ki vsako sezono znova navduši mimoidoče ali pa ga zamenjale z mini krilom, dodale »oversized blazer« v enakem potisku in se pridružile enemu najbolj vročih trendov te spomladi. Zavedajte se, da ste najbolj privlačne v tistih čevljih, v katerih se počutite udobno in posledično samozavestno. Izberite si čevlje, ki bodo kos vašemu hitrem življenjskemu slogu in vsem vašim dnevnim aktivnostim, vendar še vedno poskusite ustvariti videz, s katerim boste popolnoma neustrašne!