To so pred zadnjo oddajo povedali znani Slovenci, finalisti oddaje Zvezde Plešejo

Zvezde in profesinalni plesalci oddaje Zvezde plešejo so priplesali do finala, ki bo na sporedu v nedeljo, 26. maja, ob 20. uri na POP TV.

Finalisti oddaje Zvezde plešejo 2019 (Foto: Miro Majcen).

Gledalce je že na začetku oddaje navdušil skupinski ples, ko so plesalci zaplesali v vodi, njihovo koreografijo pa je setavil plesni producent Miha Krušič.

Šov je zapustil Franko Bajc

V polfinalni oddaji je izpadel zmagovalec Kmetije Franko Bajc s soplesalko Svetlano Cigoj. Po oddaji je povedal: »Občutki so grenko-sladki. Vesel bi bil, če bi prišel v finale, ampak sem več kot zadovoljen s potjo, ki sem jo prehodil v tem šovu. Naučil sem se plesati, spoznal krasne ljudi in nič od tega ne bi bilo mogoče, če ne bi imel tako dobre učiteljice, kot je Svetlana in podpore gledalcev, ki so naju pripeljali tako daleč.«

V finale bivši članici skupine Foxy Teens

V veliki finale pa sta se uvrstili nekdanji članici skupine Foxy Teens Tanja Žagar s soplesalcem Arnejem Ivkovičem in Špela Grošelj z Miho Peratom. Miha je tako najuspešnejši plesalec oddaje Zvezde plešejo, saj si je priplesal finale v vseh treh sezonah. »To je bilo zame popolnoma nepričakovano. Z Miho sva bila že prejšnji teden prepričana, da greva domov in so mi že pojenjale moči, ko sem bila še tretjič v ‘dance-offu’. Ko postane jasno, da je pred tabo še en izziv, nisi ravno poln energije, v ampak so občutki bolj ‘o neee’. Zelo sem vesela, čeprav vem, da me čaka najbolj ubijalski teden do sedaj,« je o vstopu v finale povedala Špela Grošelj.

Ti pari se bodo v nedeljo še zadnjič pomerili na plesnem parketu šova Zvezde plešejo (Foto: Miro Majcen).

Tanja Žagar se ne počuti izčrpano

Nad uspehom je bila navdušena tudi Tanja: »Carsko je. Neskončno sem si želela plesati v vseh enajstih oddajah in zdaj se mi želja uresničuje, tega sem najbolj vesela. Zaključujem v odlični družbi. Meni je še prehitro minilo in jaz bi z veseljem dodala še ene pet oddaj. Izčrpanost me ne daje, saj nimam nikoli težav z energijo,« je povedala in dodala, da sebe ni videla kot favortiko: »Sem tip človeka, ki ne popušča pritiskom. Sama pri sebi sem želela napredovati in čutim, da sem. S tem ali sem favoritka ali ne, pa se nisem ukvarjala.«

Miha Zupan navdušil sodnike

Z najbolje ocenjenim plesom, prejel je kar 39 točk, pa se je v finale uvrstil tudi košarkar Miha Zupan s soplesalko Majo Geršak: “Priznam, da finala nisem pričakoval, ampak iz tedna v teden sem videl priložnost, da lahko zagrabim ples. Hvaležen sem soplesalki Maji, ki me je naučila, da sem boljši plesalec. Pomembno mi je tudi to, da sem predstavil znakovni jezik gluhih. Vesel sem, da sem plesal tango in na koncu sem videl, da sem odplesal dobro. Še posebej tisti trenutek, ko je glasba ugasnila, da so gledalci občutili, kako je videti moj ples. Takrat sem živel ples. Noro. Lepo je slišati pohvale sodnikov. Zadal sem si cilj, da dobim od Škufce desetko, ampak mi je tudi to v ponos, da sem dobil tri desetke.”

No Comments Yet

Komentiranje je onemogočeno

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.