Sinoči smo dočakali veliki finale druge sezone Zvezde plešejo. Plesni globus sta domov odnesla plezalka Natalija Gros in profesionalni plesalec Miha Perat.

Foto: Zvezde plešejo

V prvem plesnem delu so finalni pari odplesali ples, ki so ga od sodnikov dobili kot popravni izpit, saj je bilo njihovo mnenje, da je to ples, ki so ga odplesali najslabše. Po seštetju sodniških točk in telefonskega glasovanja sta izpadla Gorka Berden in Andrej Rebula. V superfinale sta se tako uvrstila Natalija Gros z Miho Peratom in Gašper Rifelj z Majo Geršak.

Foto: Zvezde plešejo

V superfinalnem delu sta Natalija in Miha odplesala strastni argentinski tango, Gašper in Maja pa sta se odločila, da svojo zgodbo pokažeta z izraznim plesom. Na koncu so odločali le glasovi gledalcev, ki so odločili, da sta zmagovalca druge sezone Natalija Gros in Miha Perat. »Vesela se, da sva zmagala. Miha se je res trudil z mano in bil strpen pedagog in zmaga je tudi potrditev najinega dela. Občutki pa prihajajo za mano, saj je šlo vse tako hitro mimo mene, da nisva dojela, kaj se dogaja,« je povedala Natalija. Miha pa se lahko pohvali še s titulo najuspešnejšega plesalca, saj je bil lani v finalu z Majo Martino Merljak, letos pa je zmagal. »Res sem presrečen, a tega ne izpostavljam preveč. Občutki so neopisljivi. Verjetno res delam kaj pravilno,« pa je skromno dodal Miha Perat.

Foto: Zvezde plešejo

Gašper in Maja nad rezultatom nista bila razočarana. »Polen sem dobrih občutek, saj sem v superfinalu želel odplesati najino ledeno. To sva izpolnila, zadnji ples odplesala na polno z vsemi občutki in čutnostjo. Tako sva pokazala, kdo sva. Na hitro sem prebral sporočila in ko ti ljudje napišejo, da so jokali ob tvoji točki, to je to. Da sva to preko kamere pripeljala v dom, to je največja zmaga,« je povedal Gašper. Maja je še izpostavila umetniško plat: »Skozi celotno tekmovanje, ker to je tekmovanje, sva na koncu imela priložnost, da sva se umetniško izrazla in sva se. To je bilo to, v kar jaz kot plesalka verjamem. Lepo je, da daš ljudem to.

Če ste zamudili superfinalna nastopa, si ju oglejte TUKAJ! ⤵⤵

https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/videos/2079148372304327/

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

To moraš slišati! Alicia Keys poje, sin jo spremlja na klavirju.