V muzeju Madame Tussauds v Londonu so odkrili voščeno lutko ameriške igralke Meghan Markle, ki bo v kratkem stopila pred oltar z britanskim princem Harryjem. V muzeju stoji ob svojem ženinu, javnost pa si bo par lahko ogledala šele na dan njune poroke – 19. maja.

Meghan in Harry, ki so ga za to priložnost nekoliko spremenili, sta oba oblečena v prepoznavna oblačila, ki sta jih nosila na dan oznanitve zaroke. Princ v modri obleki, njegova zaročenka pa v obleki smaragdno zelene barve. Na njeni roki se sveti tudi replika zaročnega prstana.

https://www.instagram.com/p/Bii9DmDALlt/?taken-by=madametussauds

Kot je sporočil vodja muzeja v Londonu Edward Fuller, vznemirjenje pred poroko dosega vrhunec in prejemali so vse več vprašanj, kdaj bodo končno postavili na ogled Meghanino lutko. “Tam zunaj je veliko ljubezni za Meghan in Harryja,” je dejal in dodal, da želijo povabiti britansko javnost, naj se paru pri njih pridružijo pri praznovanju poroke, poroča BBC.

https://www.instagram.com/p/BijF850g4gK/?taken-by=legolandwindsor

Bližajoči poroki se je poklonil tudi zabaviščni park Legoland v Windsorju, ki je v ta namen iz nekaj manj kot 40.000 kock sestavil Windsorski grad, na katerem se bo odvila poroka. Grad je osmim sestavljavcem vzel 592 ur. V njem bosta tudi deset centimetrov visoka in iz 60 kock sestavljena Meghan v poročni obleki in princ Harry.