Dobro leto nazaj, 6. maja 2019, je na svet privekal prvi otrok kraljevega para, princa Harryja in njegove izbranke, ameriške igralke Mehgan Markle. Od njegovega rojstva se je marsikaj spremenilo, družina se je preselila v Ameriko, se odrekla vsemu kraljevemu, a par še zmeraj ostaja dobrodelen!

In prav dobrodelnost je tista, ki je spremljala čudovit prvi rojstni dan malega Archieja. Skupaj z mamo Mehgan sta za humanitarji projekt, kjer zbirajo sredstva za lačne otroke, prebirala eno Archiejevih najljubših zgodbic Duck! Rabbit! (Raca! Zajec! op.p.). Branje pravljice sta posnela na Instagram profilu @savewithstories.

S to gesto, sta želela Mehgan in Harry opozoriti na potrebo po zagotavljanju hrane in izobraževanja za milijone otrok. Skupaj z nevladno organizacjo Save the Childre sta tako sodelovala pri projektu, ki bo rešil številne otroke, na katere je vplivala pandemija koronavirusa.

https://www.instagram.com/p/B_2B8mxnyGj/

Enoletnemu Archieju pa so čestitali tudi številni člani britanske kraljeve družine, od kraljice Elizabete II., princ Chalres in princ William. Na družbenem profilu so vsi skupaj zapisali: “Vse najboljše Archie Mountbatten-Windsor, ki danes praznuje 1. rojstni dan.” Vsekakor je letošnje praznovanje nekoliko drugačno, saj mlada družinica, ki si je zadala finančno neodvisnost, sama živi v Los Angelesu.

https://www.instagram.com/p/B_1r_8dHYfw/

MORDA VAS ZANIMA TUDI

To je neverjetna preobrazba pevke Adele, ki je nerazpoznavna!!