Ni vam treba kupiti na litre barve, da bi popestrili sobo v svojem stanovanju. Prav tako ne rabite poparvati celotne sobe, da bi dosegli dramatičen učinek. Barvo lahko nanesete na zgolj nekaj skrbno izbranih mest in vaša soba bo videti prenovljena!

OKENSKI OKVIRJI

Za privlačen učinek, nanesite na okenske okvirje svež sloj barve. Izberite kontrastni odtenek stenam ali pa bolj subtilnega. Sprememba bo dodala globino in v stanovanje prinesla svežino.

ZADNJI DEL VHODNIH VRAT

Pazljivo preučimo barve za vhodna vrata, ker lahko vplivajo na počutje v našem domu. So namreč prva stvari, ki jo gostje vidijo. Čeprav zadnji (notranji) del vrat ni tako izpostavljen, bo vseeno spremenil podobo vašega hodnika. Pa še zadnja stvar je, ki jo vidite, ko se odpravljate od doma! Uporabite živahne barve ali pa celo kaj naslikajte!

VRATNI PODBOJI

Vsaka vrata imajo svoj podboj in če si želite minimalistično spremembo, namesto vrat v stanovanju, pobarvajte samo podboje. Le-ti naj bodo v kontrastnem videzu s steno. Ne samo, da bodo podboji izstopali, kontrast bo opozoril tudi na prehodno območje v vašem domu.

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Naučite se oboževati SOLATO!