Sicer zvezdniki ne slovijo po najbolj stabilnih razmerjih, a obstajajo izjeme in pari, ki jim je zvezo uspelo ohraniti kljub 10- ali večletni razliki v letih. Med njimi sta denimo tudi Beyonce in Jay-Z z 12-letno razliko, še druge pa razkrijemo v nadaljevanju.

Blake Lively in Ryan Reynolds

Ryan Reynolds (40) in Blake Lively (30) veljata za sanjski par, ki je nastal leta 2011, že leto kasneje pa sta zvezdnika izrekla ‘usodni da’.  Danes sta še vedno zaljubljena, imata pa tudi dve hčerki, ki sta ju poimenovala James in Ines.

George in Amal Clooney

Čeprav je marsikdo mislil, da ga nihče ne more zares omrežiti, je to očitno uspelo odvetnici za človekove pravice Amal (39). Clooney (56) je slednjo spoznal leta 2013 na večerji, na katero ju je povabil skupni prijatelj. Že leto dni zatem je sledila romantična poroka v Benetkah, letos junija pa se je par razveseli dvojčkov Elle in Alexandra.

https://www.instagram.com/p/BYlaZ-Egviw/?hl=en&taken-by=amalclooney

Ellen DeGeneres in Portia de Rossi

Ellen (59) je 15 let starešja od svoje žene Portie de Rossi (44), a jima ne razlika v letih ne slava nista preprečili poroke. Skupaj sta že od leta 2004, poročili pa sta se štiri leta kasneje.

View this post on Instagram

Dory and me #FindingDory

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

Olivier Sarkozy in Mary-Kate Olsen

Nedvomno par, ki je mnoge presenetil. Bankir Olivier Sarkozy (48), polbrat bivšega francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja, in najbrž ena izmed najbolj znanih dvojčic na svetu, Mary-Kate Olsen (31), sta se zaročila leta 2014 in nič kaj pompozno poročila leto dni zatem.

Jay-Z in Beyonce

Jay-Z (47) in Bey (36) sta ze začela dobivati leta 2001, pred oltar pa sta stopila 4. aprila 2008. Štiri leta zatem se jima je rodila hčerka Blue Ivy, letos junija pa sta se razveselila še dvojčkov, ki nosita imeni Sir in Rumi.

 

Write A Comment