Na žalost se poletje bliža koncu, a jesen vedno prinaša polno novosti, še posebej na modnem področju. To je čas, ko lahkotne obleke zamenjamo za dolge hlače in rokave, tople puloverje, ki nas grejejo v hladnih večerih in seveda kavbojke, ki jih je možno stilirati na sto in en način. Tokrat vam predstavljamo, kakšne  bodo v trendu to jesen!

Zara, 29,95 €
Zara, 29,95 €

Spet se vračajo ultra oprijete kavbojke z visokim pasom, ki se segajo do gležnjev. Kombinirate jih lahko z odbitimi gležnarji in kratko usnjeno jakno.

Mango, 39,99 €

Kdo pravi, da morajo biti kavbojke vedno modre barve. To jesen poskušajte biti nekoliko drzni in posezite po džinsu različnih barv, prav tako pa ne pozabite na raznorazne našitke.

H&M, 29,99 €
H&M, 29,99 €

Spet se bodo nosile kavbojke na naramnice, pod katerimi oblecite majico ali body z golimi rameni. Za vsak dan jih kombinirajte s supergami, za koktajl večer s prijateljicami pa se preobujte v špičaste salonarje.

Black NYC, asos.com, 87,83 €

Za bolj drzne so kot nalašč široke tričetrt kavbojke z visokim pasom, ki se odlično podajo k visokim petam, zgornji del pa obvezno zatlačite v hlače, saj lahko s preširoko majico optično povečate območje vaših bokov in trebuha.

Stella McCartney, net-a-porter.com, 435 €

Če v vaši omari vlada monotonost, si omislite vsaj ene kavbojke, posute z vzorci ali prišitmi perlicami. Dan bo takoj lepši! 😉

Zara, 29,95 €

Še vedno bodo v trendu raztrgane kavbojke, le da boste letos bolj kul, če bodo le-te segale samo do glenžnjev, na koncu pa ne bodo lepo zarobljene, ampak razcefrane.

Katere bi nosila ti?

Write A Comment