Se ti zdi, da potrebuješ nekaj modnega navdiha? Nisi edina! Vsi se kdaj znajdemo pred svojo garderobo obupani in brez volje, misleč, da nimamo popolnoma nič za obleči. A zato je tukaj instagram in modne blogerke, med katerimi se jih kar nekaj ponaša z dodelanim osebnim stilom, ki ga na srečo z veseljem delijo z nami. To pa je 7 naših najljubših:

1. Julie Sariñana, ki jo na instagramu najdete pod imenom @sincerelyjules, sledi že več kot 4,6 milijona modnih navdušencev. Nič čudnega, glede na to, da vedno znova očara s svojimi ležernimi, a hkarti šik modnimi opravami, na njenem instagram profilu pa vas čaka tudi veliko utrinkov z nepozabnih potovanj. Blog je ustvarila leta 2009, danes pa se uvršča med najbolj uspešne mednarodne modne vplivneže.

View this post on Instagram

Real life size emoji. 💃🏽

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

2. Danielle Bernstein, ki si je na instagramu nadela ime @weworewhat ni znana po snemanju selfijev, saj na fotografijah redko od blizu pokaže svoj obraz. Zase pravi, da ni model in da želi, da je na njenem blogu v ospredju predvsem moda. Ta filozofija in dodelan osebni stil sta ji do danes pripeljala že skoraj 2 milijona sledilcev.

View this post on Instagram

between shows 📷 @griff_lipson

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on

3. Morda je krivo tudi to, da ji pristoji prav se, kar da nase, a Tatjano Ćatić, na instagramu bolj znano kot @tatjanamariposa, obožujemo, ker je videti, kot da se v svojih oblačilih počuti tako zelo udobno. Na instagramu je začela objavljati šele leta 2013, danes pa ima že milijon zvesth sledilcev, ki komaj čakajo na vsak nov outfit.

4. Emma Hill je Londončaka, za katero se obračajo glave. Njen super stil je namreč nemogoče spregledati, zanimivo pa je, da je bila nekoč lastnica luksuzne trgovine za hišne ljubljenčke.

5. Rocky (@rocky_barnes) je kalifornijsko dekle, ki obožuje morje in boemski stil. Vse, kar da nase, pa v trenutku spremeni  v zelo ženstveno in seksi. Nad njenim stilom se navdušuje že 1,1 milijona instagram uporabnikov.

View this post on Instagram

Ladybug🐞 #ootd #boholuxe 📷 @matt_coop

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

6. Blair Eadie, na instagramu @blaireadiebee, ima danes že milijon sledilcev, svojo spletno stran Atlantic-Pacific pa je svetu prvič predstavila leta 2010. V dosedanji karieri je sodelovala s številnimi svetovno znanimi znamkami, med njimi denimo tudi Gucci in Tory Burch.

7. Postavljalka trendov, simpatična Italijanka Chiara Ferragni, ki ji lahko rečemo tudi najbolj znana modna blogerka z lastno mednarodno priznano blagovno znamko, je trenutno sicer v veselem pričakovanju, a je to ne ustavi pri ustvarjanju drznih modnih oprav.

View this post on Instagram

Friday uniform

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Write A Comment