Aaron Carter je eden tistih, ki so zasloveli veliko prezgodaj, da bi lahko imeli normalno otroštvo. Tudi njega so številni pritiski slave privedli do zlorabe drog in 29-letnik je javno priznal, da je pogosto užival tablete, kot so Xanax in Oxycodone. Ko le teh ni dobil pri zdravniku, jih je nabavil na ulici. Pop zvezdnik je med drugim tudi povedal, da je tablete užival za sprostitev napetosti in tesnobe.

https://www.instagram.com/p/BbpkSuTn6hO/?taken-by=aaroncarter

Carter, ki je zaradi odvisnosti in nezdravega načina življenja izgubil tudi veliko kilogramov, se je za zdravljenje odločil septembra in o tem tudi obvestil svoje oboževalce na tviterju: “Dragi moji, rad bi vam sporočil, da me nekaj časa ne bo, ker moram delati na sebi.” Pevec, ki kmalu napoveduje novo glasbo, je po 2 mesecih prekinil z zdravljenjem, s svojimi sledilci na instagramu pa je delil tudi fotografijo, ki prikazuje, da je v zadnjem času spet pridobil nekaj kilogramov in je videti veliko bolj zdravo.

https://www.instagram.com/p/BbVK0R8n2RW/?taken-by=aaroncarter

V devetdesetih je bila na vrhuncu kariere tudi Claudia Schiffer. Kako se spominja teh (zlatih) časov, si lahko preberete TUKAJ.