Je mogoče, da bomo spet gledali Joeyja, Rachel in Monico?! Po spletu je zaokrožil posnetek, ki je ljubitelje ‘Friendsov’ popolnoma obnorel!

Že odkar se je priljubljena serija Prijatelji (Friends) leta 2004 zaključila, so se začela ugibanja o morebitnem filmu. Nanizanka, ki so jo prvič predvajali leta 1994, je v rekornem času postala uspešnica z oboževalci z vsega sveta. Med slednjimi smo seveda tudi Slovenci. In le kdo si ne bi želel še enkrat, a tokrat v zrelejšem življenjskem obdobju, gledati Rachel (Jennifer Aniston, 48), Joeyja (Matt LeBlanc, 50), Rossa (David Schwimmer , 51) in ostale člane epske igralske zasedbe?

6 prijateljev, ki so navdušili gledalce z vsega sveta.

No, filma na žalost ne bo, kljub temu da se je na youtubu pojavil napovednik zanj, ki ima po tednu dni že več kot 3 milijone ogledov. Deluje dokaj prepričljivo, a tisti, ki igralce spremljajo še naprej, vedo, da so v napovedniku izseki iz drugih nanizank, v katerih trenutno igrajo.

Smasher je ‘trailer’ za težko pričakovani film, ki ga kot kaže nikoli ne bo, ker večina glavnih igralcev ni zainteresirana za ponovno upodobitev starih vlog, ustvaril za vse oboževalce nanizanke.

Napovednik za film Friends si OGLEJTE na priloženem posnetku! ⤵️⤵️

Vir: Smasher

TUKAJ izveš še, kako je Will Smith letos presenetil ženo ob 20. obletnici poroke!