Bokashi Organko 2 – od bioloških odpadkov do novih virov

Odgovoren, zelen življenjski slog ustvarja tudi mnogo skrbno zbranih bioloških odpadkov.

Ti predstavljajo večno neprijetnost v naših kuhinjah. Tlačimo jih v posode, ki se še kako prekmalu napolnijo in kaj hitro iz njih zaveje neprijeten vonj. Velikokrat takšne posode kvarijo izgled naše moderne kuhinje, zato jih skrivamo po kotih in v omarah. Nihče od družinskih članov pa tudi ni vesel, kadar je zadolžen za praznjenje bioloških odpadkov.

Urbani vrtičkarji lahko z Bokashi Organkom 2 ustvarjajo prvovrstni kompost kjerkoli.

Kuhinjski kompostnik Bokashi Organko 2 predstavlja popolni odgovor na zagate urbanega eko potrošnika. Združuje vrhunsko estetiko z dovršeno uporabnostjo. Rešuje vse neprijetnosti povezane z zbiranjem bioloških odpadkov in s pomočjo posipa z efektivnimi mikroorganizmi omogoča, da se biološki odpadki spremenijo v osnovo za prvovrsten kompost in koristno fermentacijsko tekočino, ki je odlična za zalivanje rastlin ali kot okolju prijazna tekočina za naše odtoke. Namesto odpadkov tako ustvarjamo vire za nove življenjske kroge.

Poiščite svoj Bokashi Organko 2 TUKAJ!

Naročnik PR objave je Plastika Skaza d.o.o.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

ALI VESTE, kako prepoznati zdrave ogljikove hidrate? Preverite TUKAJ!

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.