Brad Pitt, nekoč najbolj zaželen moški, po ločitvi spet osvaja ženske, a ne s svojim pravim imenom!

Več kot leto dni nazaj je igralka Angelina Jolie šokirala svet, ko je vložila zahtevo za ločitev, in tako je legendarna ‘Brangelina’ razpadla za vedno. Pitt naj bi takrat imel hude težave s pitjem, Angelina pa je dejala, da se želi ločiti zaradi zdravja celotne družine. Priljubljena igralca sta bila skupaj 12 let, od tega 2 leti poročena.

Brad Pitt nekoč in danes.

Za Pitta je bilo to kar naporno leto, a kot poročajo tuji mediji, naj bi se igralec odločil, da je čas, da gre naprej in se že navaja na samsko življenje. Brad je že začel hoditi na zmenke, vendar mu to, da bi spet našel ’tisto pravo’ trenutno ni življenjska prioriteta. Zanimivo je tudi, da pri osvajanju novih žensk ne želi razkriti svoje identitete, zato se predstavlja kot William in upa, da ga njegove izbranke ne bodo takoj prepoznale. Brad si sicer ni ravno izmislil tega imena, saj je njegovo pravo ime v resnici William Bradley Pitt, a seveda to vedo le redki.

Kot še za E! dodaja vir iz njegove bližine, se 54-letni zvezdnik redno videva tudi s svojimi otroki: “Otroci pridejo k njemu na obisk, a ne tako pogosto, kot bi si želel. Brad se je obdal s svojimi moškimi prijatelji, večina katerih ni iz filmske industrije, kar mu trenutno zelo odgovarja.”

Kakšen bo ‘Williamov’ naslednji korak, pa bomo seveda budno spremljali!

Novo leto, nova Kris Jenner! TUKAJ si oglej njeno novo pričesko!