Sony predstavlja nov brezžični ovratni zvočnik SRS-NS7, s katerim boste v povezavi z brezžičnim oddajnikom WLA-NS7 uživali v popolni osebni izkušnji kinematografskega zvoka. Brezžični oddajnik WLA-NS7 poleg tega deluje tudi z izbranimi Sonyjevimi slušalkami, s katerimi boste lahko uživali v enakem doživetju zvoka kot z ovratnim zvočnikom SRS-NS7.

Sonyjeva edinstvena aplikacija 360 Spatial Sound Personalizer skupaj z ovratnim zvočnikom SRS-NS7, priloženim brezžičnim oddajnikom in televizorji BRAVIA XR™ 1 ustvari kinematografski prostorski zvok Dolby Atmos ®

Potopite se v najljubši film ali skladbo

SRS-NS7 je prvi brezžični ovratni zvočnik na svetu s tehnologijo Dolby Atmos ® , združljiv s Sonyjevimi televizorji BRAVIA XR 2 . Prinaša vam Sonyjevo edinstveno izkušnjo prostorskega zvoka 360 Spatial Sound, ki z aplikacijo 360 Spatial Sound Personalizer ustvari popolno optimizirano kinematografsko izkušnjo. SRS-NS7 deluje s priloženim brezžičnim oddajnikom in televizorji BRAVIA XR 3 , pri čemer okrog vas ustvari idealno polje virtualnih zvočnikov Dolby Atmos ® 4 . Tako vas postavi naravnost v prizor ter pričara občutek, da ste del dogajanja. Uživanje v zvoku je povsem preprosto. Z optičnim in USB- kablom samo povežete brezžični oddajnik s televizorjem ter vzpostavite povezavo Bluetooth ® med oddajnikom in ovratnim zvočnikom SRS-NS7.

Če si želite popolnoma osebno prilagojene izkušnje, uporabite aplikacijo 360 Spatial Sound Personalizer. Z njo fotografirajte svoja ušesa, aplikacija pa bo te podatke nato upoštevala pri ustvarjanju vam prilagojene izkušnje poslušanja z ovratnim zvočnikom SRS-NS7. Poleg uživanja v vsebinah Dolby Atmos ® na velikem zaslonu vam SRS-NS7 v povezavi s pametnim telefonom prinaša tudi podporo za zvok 360 Reality Audio 5 , s katerim lahko doživite popolno koncertno vzdušje. Omenjeno tehnologijo predvajanja zvoka, ki vas popolnoma obkroži z glasbo, nudijo združljive glasbene storitve, kot so Deezer, nugs.net in TIDAL.

Uživajte v kristalno jasni akustiki ter močnem zvočnem tlaku, ki ju zagotavljata zvočna enota X-Balanced in pasivni oddajnik zvoka

SRS-NS7 pa ni le popoln spremljevalec televizorjev BRAVIA XR, temveč ga lahko povežete tudi z napravami, kot so prenosni in tablični računalniki ter pametni telefoni 6 . S tem osebnim brezžičnim ovratnim zvočnikom namreč lahko v svojih priljubljenih razvedrilnih vsebinah uživate tudi v dovršeni 2- kanalni stereo tehniki, ki vam prinaša popolnejše doživetje zvoka.

Vznemirljiv zvok, ki obkroža samo vas

Ovratni zvočnik SRS-NS7 uporablja Sonyjeve priznane tehnologije za zvok, s katerimi ustvarja kristalno jasno akustiko ter močan zvočni tlak za bogatejše in globlje zvoke, ki pričarajo popolno osebno kinematografsko doživetje. Zahvala za to gre zvočni enoti X-Balanced, ki omogoča optimalno velikost zvočnikov v kompaktnem ohišju, povečuje zvočni tlak ter zmanjšuje popačenje. Rezultat je čist, jasen zvok glasbe in vokalov. Poleg tega navzgor obrnjen zvočnik predvaja čist in jasen zvok neposredno vam ter ne moti ostalih. Tako se celo sredi noči lahko popolnoma potopite v svet filmov in glasbe. Dodatno velja omeniti še pasivni element za oddajanje zvoka, ki poveča odzivnost pri nizkih frekvencah za jasne base, udarne zvočne učinke in globoke ritme.

Slika in zvok, popolnoma usklajena

Priloženi brezžični oddajnik pomaga zmanjšati zakasnitev zvoka, ko je ovratni zvočnik SRS NS7 povezan s televizorjem BRAVIA XR. Na ta način se lahko popolnoma potopite v filme z zvokom Dolby Atmos ® , saj sta slika in zvok povsem usklajena 7 .

Udobno prileganje za neprekinjeno zabavo

Če uživate v filmskih maratonih, ki trajajo vso noč, ali če radi naenkrat pogledate vse dele priljubljene TV-serije, bo ovratni zvočnik SRS-N7 zanesljivo poskrbel za vašo neprekinjeno zabavo. Zahvaljujoč fleksibilni in ergonomski zasnovi, ki zagotavlja popolno prileganje vašemu vratu, vam bo omogočil ure in ure udobnega gledanja najljubših filmov, televizijskih oddaj in koncertov. Fleksibilen del na hrbtnem delu zvočnika vam bo pomagal najti popoln položaj, da boste lahko udobno uživali v razvedrilnih vsebinah.

Televizija, filmi in glasba pa niso edina področja, kjer SRS-NS7 blesti. Brezžični ovratni zvočnik je odličen tudi za delo od doma, saj omogoča enostavno prostoročno klicanje. Optimalna postavitev mikrofona zagotavlja, da SRS-NS7 zajame vaš glas z vrhunsko kakovostjo, medtem ko zvočna enota X-Balanced jasno reproducira glas vašega sogovornika. Funkcija zmanjševanja odmeva ob tem poskrbi, da vsi udeleženci pogovora slišijo in so slišani jasno.

Vrhunska, a praktična oblika

Ovratni zvočnik SRS-NS7 je prevlečen s tkanino, s čimer zagotavlja prijeten dotik in nošenje. S silikonom prevlečen ovratni trak in mehka prevleka na hrbtnem delu pa medtem poskrbita, da je SRS-NS7 idealen za vsakodnevno uporabo ter enostaven za čiščenje. Toda izdelek ni oblikovan zgolj z mislijo na videz, temveč tudi z mislijo na okolje. Manj kot 5 % embalaže je izdelane iz plastike, kar odraža Sonyjevo zavezanost k zmanjševanju vpliva, ki ga imajo njegovi izdelki in delovanje na okolje.

Izkušnja zvoka 360 Spatial Sound z vašimi slušalkami

Sonyjeva izkušnja prostorskega zvoka 360 Spatial Sound bo na voljo tudi z izbranimi Sonyjevimi slušalkami 14 , in sicer v povezavi z brezžičnim oddajnikom WLA-NS7 15 ter televizorji BRAVIA XR 16 .