Esprit z novo barvito kolekcijo

Esprit je koncept kolekcije jesen-zima 2018 opisal z navdihujočim in uporabnim barvanjem sveta. Esprit razvršča kolekcije jesen-zima glede na namen in uporabnost, in sicer: udobje v mestu, džins za vsak dan, modno barvno udobje, od jutra do noči.

Za mestni stil je najbolj pomembno, da se v njem počutimo dobro, pravijo pri Espritu, tako bomo namreč tudi videti. Klasični športni videz zagotavlja modna športna obleka, ki je nenadomestljiv kos te jeseni.

Džins je tudi pri Espritu najbolj oblegan in najljubši kos, ki nas brez skrbi lahko spremlja od sestanka do večernega zmenka. To sezono prisegamo predvsem na temen odtenek džinsa!

Zakaj barve? Ker posvetlijo tudi najbolj turoben novembrski dan in poskrbijo za element presenečenja pri običajnih modnih stilih te sezone. Barve širijo optimizem in to želi Esprit izražati v svojih kolekcijah.

Od jutra do noči v prevelikih udobnih puloverjih, ki so to sezono brez dvoma kosi, nujni v vaši omari. Ko si ga boste nadeli, se ne boste želeli ločiti od udobja in modnega videza, ki ju zagotavlja.

Kolekcijo jesen-zima 2018 najdete v trgovinah Esprit v Cityparku in Mercator centru Šiška v Ljubljani ter Citycentru v Celju.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Obožuješ torbice Furla? PREVERI, kje so trenutno znižane!

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.