Pa smo ga dočakali! Novo leto je tukaj in z njim 365 novih priložnosti! Kako so v 2018 vstopili zvezdniki, pa si oglej na spodnjih fotografijah, ki so jih objavili na svojih insta profilih!

Družina Beckham 

Beckhamovi so 2018 pričakali skupaj, manjkal pa ni niti Brooklyn, ki zaradi študija fotografije že nekaj časa ne živi z družino. Kje trenutno prebiva, izveš TUKAJ.

https://www.instagram.com/p/BdYuHwglLXf/?hl=en&taken-by=victoriabeckham

Cristiano Ronaldo

Priljubljen nogometaš, ki je letos že četrtič postal očka, je novo leto preživel s svojo novo partnerko Georgino. Ko se je pred dvema mesecema rodila njuna hči, je Cristiano celo objavil fotografijo iz porodnišnice. Ogledaš si jo lahko TUKAJ.

https://www.instagram.com/p/BdYwZ4XlOLs/?hl=en&taken-by=cristiano

Paris Hilton in Sofia Richie

Paris Hilton, ljubiteljica zasneženih strmin, že nekaj dni uživa v Aspnu, kjer sta tudi Scott Discik in Sofia Richie. Novopečeni parček je tja odpotoval kar z zasebnim letalom, fotografije pa si lahko ogledaš TUKAJ.

https://www.instagram.com/p/BdYY4PaHCgK/?hl=en&taken-by=parishilton

Khloe Kardashian

Khloe, ki je nedavno naznanila, da pričakuje 1. otroka in tako osrečila milijone obževalcev, je uživala na zabavi v objemu svojega Tristana, ki je, sodeč po njenih objavah na Snapchatu, tudi precej dober plesalec. Zaljubljen par je že izbral tudi botra za svojega otroka. Komu bo pripadla ta čast, izveš TUKAJ.

https://www.instagram.com/p/BdapZN7lUeP/?hl=en&taken-by=khloekardashian

Mariah Carey

Diva Mariah Carey je novo leto pričakala na newyorškem Times Squaru, kjer je tudi nastopala. S svojim petjem je navdušila prav vse prisotne, njen nastop pa si lahko ogledaš TUKAJ!

https://www.instagram.com/p/BdZfV25Hj3C/?hl=en&taken-by=mariahcarey

Emily Ratajkowski

26-letna igralka in model je novo leto pričakala v eni zmed newyorških restavracij, kjer je prav gotovo pritegnila mnogo pogledov zaradi svojega izredno zapeljivega outfita.

https://www.instagram.com/p/BdZDx8ulC3b/?hl=en&taken-by=emrata

Demi Lovato

Za izredno zapeljiv outfit pa se je odločila tudi pevka in igralka Demi Lovato, ki je z oboževalci na instagramu prav tako delila svoje bujno oprsje.

https://www.instagram.com/p/BdZDMwPlFen/?hl=en&taken-by=ddlovato

Halle Berry

Igralka Halle Berry je objavila fotografijo, na kateri kaže sredinec in zraven pripisala: “Drago leto 2017, lahko si dobro, a vseeno poveš ljudem, naj se ******, ko je to potrebno. P.S.: hvala ti, moj sredinec, da se vedno zavzameš zame.”

https://www.instagram.com/p/BdYGICdgJbe/?hl=en&taken-by=halleberry

Sofia Vergara

Latino diva Sofia Vergara je novo leto z družino pričakala na tropskem otoku, kjer uživa že nekaj časa. Več utrinkov s sanjskega oddiha pa najdeš TUKAJ.

https://www.instagram.com/p/BdY9W99gsEF/?hl=en&taken-by=sofiavergara

Chiara Ferragni

Najbolj priljubljena blogerka, ki bo kmalu prvič postala mamica, je novo leto preživela na koncertu svojega Fedeza, kljub nosečnosti pa je seveda vedno urejena od glave do pet.

https://www.instagram.com/p/BdYguKkjyMO/?hl=en&taken-by=chiaraferragni

Will Smith in njegova soproga Jada Pinkett sta praznovala že 20. obletnico poroke. Igralec je svoji ženi ob tej priložnosti na instagramu namenil zares ganljivo objavo, ki si jo lahko ogledaš TUKAJ.