Ta četrtek sta si večno zvestobo obljubila teniška zvezda Serena Williams in Alexis Ohanian, soustanovitelj Reddita, dobra dva meseca zatem, ko je na svet prijokala njuna prva hči Alexis Olympia Ohanian Jr.

Serena Williams v 1. poročni obleki Alexander McQueen by Sarah Burton (foto: @voguemagazine, instagram).

Velika poroka, za katero sta Serena in Alexis zapravila več kot milijon dolarjev, se je odvijala v centru sodobnih umetnosti v ameriškem New Orleansu, veliko pozornosti pa so pritegnili tudi gosti. Le-teh je bilo 200, med njimi pa tudi Beyonce in Jay-Z, Kim Kardashian in Kanye West, Eva Longoria, Kelly Rowland, Ciara, Caroline Wozniacki, Anna Wintour in še bi lahko naštevali.

Serenin novi soprog je na instagram že objavil nekaj fotografij s poroke (oglejte si jih spodaj), pod eno izmed njih pa je zapisal: “Serena Williams: si najboljša, ne le športnica, ampa tudi mama in žena. Komaj čakam, da napiševa še več poglavij najine skupne pravljice. In ves ta čas se nisem niti zavedal, da sem čakal na točno ta trenutek. Vse, kar sem v življenju do sedaj naredil in vsi karierni dosežki, na katere sem ponosen, se ne more niti primerjati s tem, kar počneva danes.”

https://www.instagram.com/p/BbntWDpB2MZ/?hl=en&taken-by=alexisohanian

View this post on Instagram

🎠 📸 @melbarlowandco @allanzepedaphotography

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on